Meghan Markle și Victoria Beckham/ Foto: Profimedia
Divertisment

Meghan Markle și Victoria Beckham/ Foto: Profimedia

Adevărul despre ruptura dintre Meghan Markle și Victoria Beckham. Totul a pornit de la un cadou în valoare de 6.000 de lire sterline

De-a lungul timpului, Meghan Markle și Victoria Beckham au avut o prietenie strânsă, iar fosta membră a trupei „Spice Girls” i-a oferit ducesei de Sussex diverse ținute pentru aparițiile sale publice. Cu toate acestea, prietenia lor s-a degradat în timp, mai ales după ce soția fostului fotbalist britanic a investit 6.000 de lire sterline într-un cadou pentru soția prințului Harry, care nu i-a adus niciun beneficiu. 

Victoria Beckham și soțul ei, David Beckham, au fost prieteni apropiați cu Meghan și prințul Harry. De Crăciun, Victoria i-a oferit lui Meghan o selecție de haine, inclusiv o jachetă, o rochie, cizme și o geantă de mână, pentru tradiționala paradă de Crăciun a familiei regale din Sandringham. De asemenea, Meghan a primit o ținută personalizată de la Victoria în perioada în care era însărcinată și a purtat o haină și o rochie albă la o slujbă la Westminster Abbey.

Citește și: Soții Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și prințul Harry: "David e furios". Semne care arată că relația s-a răcit

Cu toate acestea, conform autorului regal Tom Bower, aceste cadouri nu au adus beneficii semnificative pentru brandul de modă al Victoriei Beckham. În noua sa carte, „House of Beckham”, Bower a menționat că, deși Meghan a purtat aceste ținute, impactul financiar pentru Victoria a fost nul, cu excepția unei genți de mână de 1.400 de lire sterline care a avut un oarecare succes datorită expunerii de către ducesă.

Relația dintre familiile Markle-Harry și Beckham s-a deteriorat în timp. Tom Bower susține că Meghan a devenit iritată când a realizat că Victoria Beckham era mai bogată decât ea. Acesta a dezvăluit că ruptura dintre familii a început să apară încă din 2018. Deși David și Victoria au fost invitați la nunta lui Meghan și Harry, aceștia nu au fost invitați și la cina care a avut loc după nuntă.

Citește și: Scandalul rochiilor de la nunta lui Harry cu Meghan. Croitorul care a gestionat situația de criză face primele dezvăluiri

Tensiunile s-au agravat atunci când Meghan și Harry nu au fost incluși pe lista invitaților la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz, în timp ce prințul William și prințesa Kate au fost invitați. În „House of Beckham”, Bower sugerează că Meghan considera că statutul ei în Familia Regală o plasează deasupra Victoriei în ordinea socială, o percepție care a contribuit la înrăutățirea relației dintre cele două familii.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri