printesa charlene
Divertisment

Prințesa Charlene / Foto: Profimedia

Ținuta de picnic a prințesei Charlene: o salopetă roșie, pe un umăr, care i-a îmbrăcat perfect silueta statuară. Are o frumusețe aparte

Prințesa Charlene a ieșit în evidență la picnicul tradițional anual din Monaco. Aceasta a îmbrăcat o salopetă roșie, un model pe un umăr, care a făcut-o să arate șic și modernă și să se simtă confortabil.

La evenimentul la care au participat și prințul Albert, dar și cei doi copii ai cuplului princiar, gemenii Jaques și Gabrielle, Charlene, în vârstă de 46 de ani, a fost vedeta. Fosta înotătoare olimpică și-a arătat silueta statuară, dar și frumusețea naturală. Machiajul discret, zâmbetul suav și părul coafat simplu, doar dat după urechi, i s-au potrivit de minune. 

Fiul lui Charlene, Jaques, s-a asortat perfect cu tatăl lui, în sacou bleumarin, cămașă albă și pantaloni bej, în timp ce sora lui geamănă a purtat o rochiță albă până la genunchi.

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Picnicul anual din Monaco este corespondentul petrecerilor ținute vara în grădină de familia regală britanică. 

Citește și: Prințesa Charlene, superbă la cursa F1 din Monaco. Soția prințului Albert arată bine și se simte bine, după problemele din ultimii ani

Charlene și Albert au aniversat anul acesta 13 ani de căsnicie

Charlene s-a căsătorit cu prințul Albert în 2011. În 2022, fosta sportivă, absentă mai multă vreme din principatul monegasc din cauza unor probleme de sănătate, a revenit la Monaco și a declarat pentru presa locală că se simte mai bine, însă sănătatea ei este încă fragilă. 

„Sănătatea mea este încă fragilă şi nu vreau să grăbesc lucrurile”, spunea ea într-un interviu pentru ziarul Nice Matin. „A fost un drum lung, dificil, dureros. Astăzi, mă simt mai senină”, mărturisea ea.

Speculaţiile despre un divorţ sau o despărţire a cuplului princiar monegasc au fost alimentate de absenţa prelungită a prinţesei Charlene din principat, ceea ce palatul regal a negat în mod repetat. La un moment dat, s-a spus chiar că fosta înotătoare olimpică s-a mutat în Elveția și că se întâlnește cu partenerul ei doar pentru evenimente oficiale, pentru a părea uniți în fața publicului.

Charlene a infirmat zvonurile, lăudându-şi soţul pentru că a susţinut-o şi a afirmat că „la fel ca toţi oamenii avem şi noi emoţii, fragilităţi, însă familia noastră este expusă atenţiei mass-media şi cea mai mică slăbiciune este dezvăluită”.

Citește și: Dezvăluiri scandaloase despre prințesa Charlene de Monaco. Fostul contabil: „Angaja imigranți ilegali, făcea cheltuieli periculoase”

charlene, albert (8)
Nunta prințului Albert II și a prințesei Charlene. Monaco, iulie 2011. Profimedia
Etichete: printesa charlene

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri