printesa charlene
Actualitate

Prințesa Charlene de Monaco / Foto: Profimedia

Apariția ravisantă care a amintit de zilele ei bune. Prințesa Charlene, superbă într-o salopetă albă, apropiată de soțul ei

În ultimii doi-trei ani, prințesa Charlene nu a trăit cele mai comode momente din viața ei. A avut probleme serioase de sănătate, care au ținut-o luni întregi blocată în Africa de Sud natală, dar s-a confruntat și cu o mulțime de zvonuri care au spus că mariajul cu prințul Albert e pe butuci.

Zilele trecute, însă, Charlene de Monaco a bifat o apariție care a amintit de vremurile bune. Elegantă și sofisticată, aceasta a apărut pe covorul roșu la cea de-a 63-a ediție a Festivalului de Televiziune Monte-Carlo, unde a strălucit într-o salopetă albă cu capă. 

printul albert de monaco si printesa charlene
Prințul Albert de Monaco și soția lui, prințesa Charlene / Foto: Profimedia

Citește și: Charlene de Monaco, adevărul despre mariajul cu prințul Albert, după speculațiile că ar avea o căsnicie de aparență

Fosta înotătoare olimpică și-a arătat statura impozantă în salopeta cu tăietură pe un umăr, cu pantaloni evazați și o fâșie de material pe diagonală, care a făcut piesa vestimentară și mai spectaculoasă. Doar cu cercei și o singură brățară, machiată natural și elegant coafată, blonda a stat mai tot timpul alături de soțul ei, pe care l-a și ținut de mână.

printesa charlene si printul albert de monaco
Prințesa Charlene, prințul Albert și copiii lor au primit torța olimpică la Monaco. / Foto: Profimedia

În aceeași zi, cuplul princiar, alături de copiii lor de 9 ani, gemenii Jaques și Gabriella, au îmbrăcat ținute sport și au întâmpinat flacăra olimpică ajunsă și în Monaco înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Prințesa Charlene a reprezentat Africa de Sud la Olimpiada din anul 2000, la înot, în proba de ștafetă 4x100 m, când s-a plasat pe locul cinci. Aceasta s-a retras din sport în 2007, iar patru ani mai târziu a devenit soția prințului Albert.

Citește și: Prințesa Charlene și-a cucerit admiratorii cu eleganța ei înnăscută: “Nu are nevoie de diademe și cercei de jumătate de kilogram”

 

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri