*EXCLUSIVE* Shiloh Jolie Pitt seen leaving a dance class in LA
Divertisment

Shiloh Jolie Pitt, la un studio de dans în LA. Profimedia

Shiloh Jolie e leită tatăl ei, în cele mai recente imagini. De 8 ani, Brad Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi

Shiloh Jolie Pitt a fost fotografiată de paparazzi, în Los Angeles, după un antrenament intens la un studio de dans. Tânăra este extrem de pasionată de dans, filmulețele în care ea apare exersând și care au devenit virale pe rețelele sociale de-a lungul timpului, demonstrând că este muncitoare și talentată.

Profesorul ei este extrem de mândru de ea, acesta declarând recent că, de-a lungul anilor, a fost martor la felul în care Shiloh și-a construit încrederea în sine prin dans.

A numit-o „ignorantă”, iar apoi i-a declarat dragostea. Tatăl Angelinei Jolie, declarații rare: „Îmi iubesc fiica!”

Shiloh Jolie, într-o mașină lovită

Fata Angelinei, care și-a tuns părul foarte scurt încă de anul trecut, a apărut acum îmbrăcată lejer, într-un tricou larg și o pereche de pantaloni scurți, la care a asortat pantofi sport. Cu părul ud, cu telefonul în mână și cu un bidon mic de apă, părea preocupată cel mai probabil de o unghie ruptă.

Shiloh a fost văzută apoi urcând la volan, într-o mașină lovită. 

Aceste imagini vin la câteva săptămâni după ce Pax, unul dintre frații ei, a fost rănit serios și a ajuns la urgență cu răni la cap în urma unui accident terifiant în Los Angeles. Tânărul în vârstă de 20 de ani se afla pe bicicleta electrică în momentul în care a intrat într-un autoturism, au declarat surse din poliție, pentru TMZ.

Fiicei lui Brad Pitt i-a fost aprobată recent decizia de schimbare a numelui, după ce ea a făcut o cerere în acest sens, dorind să nu mai aibă nicio legătură cu tatăl său.

Actorul din „Legendele Toamnei” declara presei în 2022 că este încântat de pasiunea și devotamentul fiicei sale pentru dans, mărturisind că în niciun caz nu moștenește acest talent de el. „Am două picioare stângi”, a spus Brad. 

Potrivit Daily Mail, Pitt nu a mai fost fotografiat alături de copiii săi, de mai bine de opt ani.

 

Etichete: shiloh jolie-pitt

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri