shiloh, brad
Divertisment

Shiloh, Brad Pitt. Profimedia

E leită Brad Pitt. Shiloh Jolie-Pitt, fotografiată în public după ce a depus actele pentru a renunța legal la numele tatălui ei

Shiloh Jolie-Pitt a fost văzută pentru prima dată în public după ce a fost amânată ședința de judecată în care ar fi trebuit să se analizeze solicitarea ei de a renunța legal la numele de familie al tatălui său.

Paparazii au fotografiat-o pe tânăra de 18 ani în timp ce mergea în vizită la o prietenă, în Los Angeles.

Shiloh, al cărui frate mai mare, Pax, în vârstă de 20 de ani, a fost implicat într-un accident de bicicletă la începutul acestei săptămâni, a purtat o ținută casual cool, compusă dintr-un hanorac negru, blugi negri și pantofi sport galbeni. Cu părul blond tuns scurt, fără urmă machiaj, Shiloh este combinația perfectă a părinților ei. 

Shiloh și-a exprimat intenția de a-și renunța la numele lui Pitt după ce a împlinit 18 ani, pe 27 mai.

De la ce porneau adesea certurile dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în timpul mariajului lor

La începutul săptămânii, avocatul ei a confirmat că ședința de judecată a fost amânată din cauza unei erori în acte. 

„Din păcate, instanța nu a putut finaliza verificarea documentelor înainte de audierea de astăzi, așa că a fost reprogramată pentru 19 august”, a spus Peter Levine, reprezentantul ei legal, pentru People.

Jolie și Pitt - care s-au despărțit în 2016 și de atunci s-au lansat în mai multe procese dure, mai au cinci copii: Maddox, 22 de ani, Zahara, 19, Pax, 20, Knox, 15 și Vivienne, 15.

Dezvăluiri despre Shiloh, fiica Angelinei Jolie și lui Brad Pitt. Coregraful ei a rupt tăcerea: „Este foarte talentată, muncitoare!”

„Nu este ușor pentru Brad. Îi iubește și îi este dor de ei. Este foarte trist”

În iunie, o persoană din anturajul lui Brad Pitt a declarat pentru aceeași publicație că actorul câștigător al premiului Oscar este „supărat că Shiloh a decis să renunțe la numele lui de familie”.

„Nu este ușor pentru Brad, desigur, să accepte că și-a pierdut copiii. Îi iubește și îi este dor de ei. Este foarte trist”.

La începutul acestei luni, Shiloh a publicat o declarație în Los Angeles Times prin care și-a făcut publică intenția de a-și schimba numele legal din Shiloh Nouvel Jolie-Pitt în Shiloh Nouvel Jolie, în conformitate cu legislația americană, potrivit TMZ.

În iunie, o sursă a declarat pentru Dailymail.com că „și-a angajat propriul avocat pe care l-a plătit din banii ei, fără ca Angie să știe. Cel mai probabil decizia are legătură cu istoricul abuzurilor tatălui ei”.

Într-un raport FBI, publicat în 2022, Jolie afirma că Pitt s-a comportat fizic abuziv față de ea - scuturând-o și împingând-o - în timpul unui zbor privat în 2016. Ea a explicat că Pitt le-a spus copiilor lor că ea a distrus familia. De asemenea, acesta ar fi lovit tavanul avionului de mai multe ori și ar fi turnat alcool pe o pătură pe care stăteau copiii ei.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri