Angelina Jolie și tatăl ei, Jon
Actualitate

Angelina Jolie și tatăl ei, Jon / Profimedia Images

A numit-o „ignorantă”, iar apoi i-a declarat dragostea. Tatăl Angelinei Jolie, declarații rare: „Îmi iubesc fiica!”

Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, a făcut declarații neașteptate privind relația pe care o are cu actrița, recunoscând că ei au păreri diferite de cele mai multe ori. Totuși, acesta nu a ratat ocazia de a-și exprima dragostea față de fiica lui celebră.

Jon, cunoscut pentru abordarea sa deschisă, nu a ezitat să o critice pe Jolie, pe care a numit-o la un moment dat „ignorantă”, într-un interviu pentru Variety. Acesta a explicat că au opinii diferite în ceea ce privește politica, iar războiul din Israel a generat tensiuni între ei. 

Jon Voight

Citește și: E mai înalt decât mama lui. Knox, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, combinația perfectă dintre cei doi actori celebri

„Ea a fost expusă propagandei”, a spus el, adăugând: „A fost influențată de oameni antisemiți. Angie are o legătură la ONU și i-a plăcut să vorbească în numele refugiaților. Dar acești oameni nu sunt refugiați”, a mai precizat el.

Angelina Jolie heads to a Broadway play in an all-brown outfit in New York City
Angelina Jolie, într-un costum camel, super șic, la o întâlnire pe Broadway, în New York City. Profimedia

Declarațiile lui vin după ce anul trecut, într-o postare pe Instagram, Angelina Jolie a spus „că este sătulă și obosită” după atacul Hamas asupra Israelului, adăugând că „ceea ce s-a întâmplat în Israel este un act de teroare”.

Tot atunci Voight, un conservator care a făcut declarații ferme pro-Israel în trecut, a subliniat în repetate rânduri caracterul religios al războiului, catalogându-l drept o luptă pentru „dreptate față de copiii lui Dumnezeu în Țara Sfântă", într-un videoclip postat pe X.

Citește și: Shiloh Jolie-Pitt, o nouă schimbare de look. Adolescenta are părul foarte scurt și roz și e copia fidelă a mamei sale

Deși s-au îndepărtat mult în ultimii ani și recunoaște că el și fiica lui au opinii diferite cu privire la cele mai multe subiecte, dragostea lui pentru Angelina Jolie rămâne intactă, după cum a subliniat el: „Îmi iubesc fiica. Asta este cel mai important. Sunt fericit atunci când Angie este fericită. Dacă ea trece printr-un moment dificil, atunci și eu trec printr-un moment greu. Când ea este la pământ și eu sunt la fel”, a spus el, potrivit Hello Magazine.

Jon Voight s-a arătat mândru de Angelina Jolie și de fiica ei, Vivienne

În urmă cu câteva săptămâni, într-un interviu acordat publicației TMZ, Voight a declarat: „Sunt foarte mândru de Vivienne. Sunt foarte mândru de Angie, pentru că ea încearcă cu adevărat să-i încurajeze pe fiecare dintre copii să fie ceea ce își doresc să fie”. El a adăugat că este impresionat de implicarea Angelinei în proiect și de talentul său regizoral.

De asemenea, Voight a explicat că Vivienne, care are 15 ani, și-a implicat mama în producție după ce a citit cartea și a văzut versiunea anterioară a piesei de Broadway în San Diego. „Vivienne a coborât de patru ori și a spus 'Mamă, trebuie să vezi asta'”, a explicat el.

Citește și: Angelina Jolie, reinventare de look. De la șaten la blond și cum creezi o „garderobă capsulă” șic în stil minimalist

Declarațiile lui Voight vin după ani de zile de relații tensionate între el și Angelina. Cei doi s-au reconectat pentru scurt timp în 2001, în timpul filmărilor pentru „Lara Croft: Tomb Raider”, dar relația lor s-a deteriorat din nou la începutul anilor 2000. Angelina a declarat în 2002 că nu mai vorbește cu tatăl ei, iar infidelitatea lui Voight în timpul căsătoriei cu Marcheline Bertrand, mama actriței, a fost un factor cheie în înstrăinarea lor.

În ciuda momentelor tensionate, Voight a lăudat recent succesul fiicei și nepoatei sale la Premiile Tony. Apariția lui Vivienne la ceremonie a fost un moment emoționant, mai ales că aceasta a renunțat la numele de familie Pitt din Playbill-ul musicalului, prezentându-se drept Vivienne Jolie.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri