kate middleton printul william
Divertisment

Kate Middleton si Printul William formeaza o familie fericita, insa, la un moment dat cei doi pareau ca vor merge pe drumuri separate, dupa ce in 2007 s-au despartit.

Secretul pe care prințul William l-a păstrat înainte de căsătoria cu Kate Middleton. A zguduit întreaga lume când a fost dezvăluit

Înainte de căsătoria sa cu Kate Middleton, prințul William a păstrat un secret uriaș, care a zguduit lumea când a fost dezvăluit. Relația lor, care a evoluat într-un mariaj fericit și stabil de peste 13 ani, a avut un moment crucial în 2010, când William a decis să ceară mâna lui Kate într-un mod cu totul special. 

Cuplul și-a anunțat logodna în noiembrie 2010, iar într-un interviu acordat lui Tom Bradby de la ITV, au dezvăluit detalii despre vacanța romantică în Kenya, unde William a pus marea întrebare. Ceea ce a surprins însă pe toată lumea a fost faptul că William a purtat inelul de logodnă, care i-a aparținut mamei sale, prințesa Diana, într-un rucsac timp de trei săptămâni înainte de a-i propune lui Kate. Inelul, creat de bijutierul regal Garrard, a fost nu doar un simbol al iubirii, ci și o legătură profundă cu trecutul său familial. 

Citește și: Dezvăluiri după aproape două decenii. Momentul când prințul William a părăsit-o pe Kate Middleton: „A fost de două ori devastată!”

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

William a explicat în interviu de ce a ales Kenya pentru acest moment special. A mărturisit că acest loc are o semnificație deosebită pentru el, fiind locul unde tatăl său, Charles, actualul rege al Marii Britanii, i-a dus pe el și pe fratele său, Harry, la scurt timp după moartea mamei lor.

„Nu m-am putut gândi la un loc mai potrivit decât Kenya pentru a o cere în căsătorie pe Catherine”, a spus William, adăugând că a fost foarte precaut să nu piardă inelul, glumind că ar fi avut mari probleme dacă acest lucru s-ar fi întâmplat.

Citește și: De ce a fost prințul William îndreptățit să-și exprime îngrijorarea privind relația dintre Harry și Meghan: „A fost bine intenționat!”

Nunta lor, desfășurată în aprilie 2011, a captivat întreaga lume, iar interviul de logodnă a oferit publicului prima ocazie de a o cunoaște pe Kate. În timpul interviului, Kate a fost întrebată dacă se simte intimidată de ideea de a călca pe urmele regretatei prințese Diana. William a intervenit imediat, protejându-și viitoarea soție de presiuni inutile, subliniind că ea trebuie să își creeze propriul destin și că va face o treabă excelentă.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri