selena gomez, sofia vergara, jennifer aniston
Divertisment

Selena Gomez, Sofia Vergara și Jennifer Aniston, printre cele mai bine îmbrăcate dive de la Emmy Awards 2024 / Foto: Profimedia

Reginele covorului roșu de la premiile Emmy 2024. Selena Gomez, rafinată, Sofia Vergara, decoltată, Jennifer Aniston, strălucitoare

Orice gală de decernare a unor premii din industria filmelor și a serialelor sau din cea a muzicii adună pe covorul roșu o mulțime de artiști. La premiile Emmy 2024, cele mai în vogă actrițe au făcut o adevărată paradă a modei.

S-au "duelat" în ținute rafinate, moderne sau curajoase vedete precum Meryl Streep, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon sau Selena Gomez. A existat și un faux pas major: Rita Ora și Eiza Gonzalez s-au îmbrăcat aproape identic.

Jennifer Aniston, în vârstă de 55 de ani, a strălucit la propriu și la figurat într-o rochie Oscar de la Renta. Fără bretele, strâmtă și plină de perle, ținuta a venit perfect pe trupul subțirel al vedetei și i-a evidențiat brațele cu mușchi bine definiți.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston, printre cele mai bine îmbrăcate staruri de la premiile Emmy 2024 / Foto: Profimedia

Selena Gomez și Elizabeth Debicki, rafinate în catifea neagră

Deși în negru, și Selena Gomez a fost sclipitoare. Silueta tip clepsidră a fost pusă în valoare de rochia Ralph Lauren din catifea, lungă până-n pământ, cu bretele strălucitoare prinse în jurul gâtului. Bijuteriile cu diamante au "împodobit-o" din plin pe tânăra actriță care a fost nominalizată la un premiu Emmy pentru rolul ei din serialul "Only Murders in the Building". 

Selena Gomez
Selena Gomez, într-o rochie Ralph Lauren / Foto: Profimedia

Tot în catifea neagră a fost și Elizabeth Debicki, cea recompensată cu un trofeu pentru rolul prințesei Diana, jucat în serialul "The Crown". Rochia ei Dior a fost simplă și clasică. I-a venit perfect. 

Elizabeth Debicki
Elizabeth Debicki a câștigat un premiu Emmy la gala din 2024. / Foto: Profimedia

Sofia Vergara, super decoltată, Meryl Streep, șic și modernă

Sofia Vergara nu a dezamăgit și, așa cum îi place cel mai mult, și-a etalat decolteul fără rețineri. Rochia roșie, potrivită unei femei focoase cum e actrița din Columbia, a fost creată de Dolce & Gabbana și a fost mulată pe formele voluptoase ale Sofiei și mai fluidă în partea de jos.

Citește și: Sofia Vergara, ședința foto din tinerețe care i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Actrița a pozat nud printre boabe de cafea

Sofia Vergara
Sofia Vergara, superbă în roșu, la premiile Emmy 2024 / Foto: Profimedia

Dakota Fanning a ales o rochie fără bretele, din colecția Armani Prive, în culoarea șampaniei, accesorizată cu o mulțime de perle. Gillian Anderson a mers pe argintiu, iar Naomi Watts, pe verde smarald.

gillian anderson, naomi watts, dakota fanning
Gillian Anderson, Naomi Watts, Dakota Fanning, la Emmy Awards 2024 / Foto: Profimedia

Reese Witherspoon a fost superbă într-o rochie Dior neagră, fără bretele, cu accente florale aurii.

Citește și: Reese Witherspoon, sportivă în fustă mini și cu abdomenul la vedere, de Ziua Americii. „Arăți minunat!”

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon, Emmy Awards 2024 / Foto: Profimedia

Meryl Streep a fost modernă într-un costum roz cu pantaloni, cămașă cu fundă la gât și poșetă în aceeași culoare. Cu o mână în buzunar și cu un zâmbet larg, marea actriță de la Hollywood a pozat încrezătoare și și-a arătat farmecul pe covorul roșu.

Meryl Streep
Meryl Streep, într-un superb costum roz / Foto: Profimedia

Citește și: Povestea din spatele succesului lui Meryl Streep. Cine este bărbatul cu care actrița s-a iubit patru decenii

Rita Ora și Eiza Gonzalez, în ținute aproape identice, pe covorul roșu de la premiile Emmy 2024

Rita ora, taika waititi, eiza gonzalez

Tot în roz au venit două tinere vedete, dar ele au fost la un pas de o gafă vestimentară. Rita Ora și Eiza Gonzalez au avut ținute aproape identice: rochii diafane roz, cu corset, peste care au avut piesa de rezistență, o capă din pene. Subtile au fost detaliile care le-au diferențiat, astfel încât să nu fie trase la indigo.

Citește și: Eiza Gonzalez susține că a ratat roluri pentru că „e prea frumoasă”: „Mi se spunea că sunt prea sexy”

rita ora (3)
Rita Ora / Foto: Profimedia

Pentru petrecerea de după decernarea premiiloe Emmy, Rita a avut o ținută de rezervă și s-a asigurat că nimeni nu va mai fi la fel ca ea: un outfit negru, cu multe transparențe.

Cele mai reușite ținute ale vedetelor care au pășit pe covorul roșu de la Premiile Emmy 2024

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri