Reese Witherspoon Arrives for AFI Tribute in Los Angeles
Divertisment

Reese Witherspoon. Profimedia

Reese Witherspoon, sportivă în fustă mini și cu abdomenul la vedere, de Ziua Americii. „Arăți minunat!”

Reese Witherspoon a arătat senzațional de Ziua Independenței SUA. Actrița americană a sărbătorit pe teren, la un joc de pickleball.

Vedeta din „Legally Blonde”, în vârstă de 48 de ani, și-a afișat abdomenul tonifiat, în timp ce a pozat într-un echipament de tenis, cu bustieră, fustă scurtă și pantofi sport. 

Reese și-a completat look-ul cu o șapcă roz, cu o față zâmbitoare galbenă, în timp ce într-o mână ținea racheta de pickleball.

Actrița a strălucit alături de nepoata ei, Draper.

„În era noastră pickleball”, a scris ea pe Instagram.

Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fanii au reacționat imediat în comentarii și i-au transmis: „Arăți minunat!”, „Pari cu 20 de ani mai tânără!”

Originar din SUA, pickleball-ul combină elemente de la badminton, tenis și ping-pong și devine unul dintre cele mai populare sporturi cu rachetă.

Sportul, nelipsit din rutina zilnică a lui Reese Witherspoon

Reese Witherspoon este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, dar și o femeie de afaceri de succes. 

Mama a trei copii, cu două divorțuri la activ, actrița de 48 de ani reușește să-și facă timp și pentru lucruri care-i bucură sufletul.

Sportul nu lipsește din rutina ei zilnică. Ea aleargă foarte des, înoată, adoră să meargă cu bicicleta, practică fitness și echitație.

Etichete: reese whiterspoon

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri