scout willis
Divertisment

Scout Willis a probat mai multe ținute în magazin în văzul lumii. / Foto: Profimedia

N-a avut nevoie de cabină de probă. Scout, fiica lui Demi Moore, s-a schimbat de haine în văzul lumii, într-un magazin

Nu i-a păsat de ochii curioșilor și nici de paparazzi, iar Scout Willis, una dintre cele trei fiice al fostului cuplu Demi Moore-Bruce Willis, nu s-a obosit să meargă până la cabina de probă a unui magazin de haine. S-a schimbat de ținute chiar în fața buticului, în timp ce stătea la povești cu proprietara.

Scout LaRue Willis nu a avut nicio problemă să-și dea hainele jos și să probeze tot ceea ce i-a atras atenția. Dacă la început și-a păstrat sutienul pe ea, la un moment dat "a scăpat" și de el, vrând să se convingă că ceea ce alege i se potrivește. Șatena, care este fiica mijlocie a lui Demi Moore, a mers la magazin alături de câinele ei, care a așteptat-o răbdător într-o parte. Tânăra de 32 de ani s-a schimbat de mai multe ori și a luat pe rând pantaloni, rochii și fuste, toate cu o tentă extravagantă și boho, asemenea stilului ei vestimentar.

Citește și: Tallulah și Scout, fetele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, la magazin ca la plajă. Și-au arătat costumele de baie cu nonșalanță

Scout Willis
Scout Willis a probat mai multe ținute în magazin în văzul lumii. / Foto: Profimedia

Nu a fost rușinoasă nici în fața vânzătoarei din butic, cu care a stat tot timpul de vorbă și s-a consultat, dar nici nu s-a temut că va fi văzută în astfel de ipostaze de alți clienți sau de paparazzi. Nu s-a grăbit și nici nu s-a ferit de eventualele priviri curioase pe care le-ar fi putut atrage. La un moment dat chiar a socializat cu o altă tânără care venise la magazin tot cu câinele. Și aceasta, la rândul ei, a probat câteva haine, dar Scout nu a devenit brusc mai timidă. S-a uitat îndelung în oglindă și, la sfârșit, mulțumită, a plecat cu o sacoșă plină și cu câinele în brațe.

Citește și: 61 de ani? Demi Moore le face “concurență” fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

Citește și: Fata cea mică a lui Demi Moore a renunțat la fillerele din față: “Nu mi-am mai văzut adevărata fizionomie de 6 ani”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri