Cameron Diaz
Divertisment

Cameron Diaz / Foto: Profimedia

Cameron Diaz, mamă la datorie, cu copiii și soțul la întâlnire cu o altă familie celebră. De mână cu fiica și cu fiul în cărucior

Spre deosebire de începutul anilor 2000, când era una dintre cele mai bine plătite actrițe din lume și deseori era pozată pe covorul roșu, acum, Cameron Diaz a lăsat-o mai moale cu aparițiile publice. Tocmai de aceea, fiecare ocazie în care apare pe radarul paparazzilor este rapid fructificată de aceștia.

În 4 iulie, de Ziua SUA, Cameron Diaz, soțul ei și cei doi copii ai lor au fost surprinși pe străzile din Montecito, California, acolo unde trăiesc zeci de vedete, în drum spre parada de Ziua Independenței. Cei patru nu erau singuri, ci alături de o altă familie celebră, Pratt-Schwarzenegger.

Citește și: Cameron Diaz, la 51 de ani. Soțul ei i-a făcut o declarație emoționantă: „Dragoste Reginei mele. Te iubesc. Sunt un bărbat norocos”

cameron diaz familie
Cameron Diaz, cu fiul în cărucior și fiica de mână / Foto: Profimedia

De când e mamă, pentru Cameron Diaz nu există nimic mai important decât familia. Tocmai de aceea, ani buni nu a mai acceptat niciun proiect la Hollywood. Revenirea ei a însemnat, recent, filmul "Back in Action", alături de Jamie Foxx, a cărui lansare e programată în noiembrie 2024. 

Îmbrăcată șic și lejer, într-un costum de in kaki, cu pălărie pe cap, ochelari de soare la ochi, în papuci, cu codițe împletite și un zâmbet larg pe față, actrița de 51 de ani a fost o mamă atentă și implicată. Cu Cardinal, fiul ei de câteva luni, în cărucior și cu fiica de 4 ani, Raddix, de mână, blonda s-a descurcat de minune. În afară de cei mici, aceasta l-a avut cu ea  și pe soțul ei, rockerul Benji Madden, în vârstă de 45 de ani.

cameron diaz
Cameron Diaz, soțul și fiica, alături de Katherine Schwarzenegger, Chris Pratt și fiica lor / Foto: Profimedia

Citește și: Justin Timberlake i-a fost infidel actriței Cameron Diaz. Un fost model a rupt tăcerea după aproape 20 de ani: „Nu a vrut să pară slab”

Cei patru s-au întâlnit cu actorul Chris Pratt și cu soția lui însărcinată, Katherine Schwarzenegger. Aceștia au deja două fetițe, de doi și trei ani, și încă un bebeluș pe drum.

Diaz și Madden s-au cunoscut la în 2014, prin Nicole Richie, care este căsătorită cu fratele geamăn al lui Benji, Joel Madden. La sfârșitul aceluiași an s-au logodit, iar în ianuarie 2015 și-au unit destinele în cea mai mare discreție, la casa lor din Beverly Hills.

Cei doi au devenit părinții unei fetițe, în 2019, cu ajutorul unei mame surogat. La începutul lui 2024, familia s-a mărit și cu un băiețel.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri