Mel Gibson
Divertisment

Mel Gibson / Foto: Profimedia

Mel Gibson, la cină în șort și papuci. Actorul, care se iubește cu o femeie de jumătatea vârstei lui, părea venit direct de la plajă

Mel Gibson s-a bucurat de o seară petrecută în compania iubitei și a familiei. Actorul de 68 de ani și alte câteva persoane apropiate și-au dat întâlnire în Malibu, la un restaurant specializat pe sushi, la care merg o mulțime de vedete.

Mel Gibson părea venit direct de la plajă, într-un șort colorat, o cămașă lejeră și papuci. Fără să se simtă în vreun fel inconfortabil, acesta a luat masa alături de o gașcă mare și a plecat fericit de la local.

Citește și: Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, cuplul șic de la o cursă F1. Actorul de 79 de ani ține pasul cu soția cu 25 de ani mai tânără

Mel Gibson
Mel Gibson a ieșit la cină îmbrăcat ca de plajă. / Foto: Profimedia

Mel Gibson are 9 copii și o relație cu o scenaristă în vârstă de 34 de ani

Mel Gibson este într-o relație cu scenarista Rosalind Ross din 2014. Ea are acum 34 de ani, fix jumătate din vârsta lui. Au un fiu împreună, Lars, în vârstă de 7 ani. Actorul mai are alți opt copii: Hannah (43 de an), Edward și Christian (42 de ani), William (38 de ani), Louis (33 de ani), Milo (33 de ani), Thomas (25 de ani) și Lucia (14 ani).

Între Mel și Rosalind este o diferență de vârstă de 34 de ani, ea fiind mai mică decât șase dintre cei nouă copii ai partenerului ei. Cei doi s-au cunoscut când ea a scris un scenariu pentru compania lui de producție. Înainte de a intra în lumea Hollywoodului, Rosalind era cunoscută drept o sportivă desăvârșită în lumea echitației. A câștigat medalia de aur în 2010, la Jocurile Mondiale Ecvestre.

Mel Gibson și Rosalind Ross
Mel Gibson, iubita lui, Rosalind Ross, și fiul lor, Lars / Foto: Profimedia

Mel Gibson a vorbit într-un interviu acordat celor de la The Mirror, în urmă cu câțiva ani, despre diferența mare de vârstă dintre el și Rosalind: "În ceea ce privește vârsta și relațiile, vorbim doar de un număr. Ne potrivim, ne înțelegem unul pe celălalt. Ea este adultă și suntem ok unul cu celălalt. Unii sunt îngrijorați de aceste lucruri, dar relația funcționează grozav. Ea este o persoană cu adevărat specială".

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, relație din 2014, diferență de vârstă de 35 de ani: “Eu sunt mai geloasă”

Mel a avut anterior o relație cu pianista rusă Oksana Grigorieva, din 2009 până în 2010. Cu ea o are pe fiica lui, Lucia. De asemenea, a fost căsătorit cu Robyn Moore, timp de aproape 30 de ani. Au început să se întâlnească la începutul anilor 1970 și s-au căsătorit în 1980, în același an în care s-a născut primul lor copil, Hannah. Mel și Robyn s-au despărțit în 2009, iar divorțul lor a fost finalizat în 2011. Au 7 copii împreună.

Etichete: mel gibson

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri