Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas
Divertisment

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, la Marele Premiu de Formula 1 din Marea Britanie / Foto: Profimedia

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, cuplul șic de la o cursă F1. Actorul de 79 de ani ține pasul cu soția cu 25 de ani mai tânără

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au petrecut o întâlnire în doi într-un mod inedit. Îndrăgiții actori au răspuns prezent invitației de a se bucura de o zi la Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii, pe circuitul de la Silverstone. 

Catherine, în vârstă de 54 de ani, și soțul ei, cu 25 de ani mai în vârstă, s-au amestecat printre alte vedete de calibrul lor, precum Brad Pitt și iubita lui, celebrul bucătar Gordon Ramsay sau Geri din trupa Spice Girls.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, la Marele Premiu de Formula 1 din Marea Britanie / Foto: Profimedia

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

Zeta-Jones și Douglas, îmbrăcați relaxat și confortabil, ea în negru din cap până-n picioare, el în albastru și bej, cu șepci pe cap pentru a se proteja de soare, s-au plimbat pe la boxe și au răspuns interviurilor luate de jurnaliștii care i-au zărit imediat, dar nu i-au uitat nici pe fani.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Dylan, fiul lui Catherine Zeta-Jones, cu iubita la un concert. Reacția celebrei lui mame atunci când a văzut ce a postat pe Instagram

La 79 de ani și în ciuda problemelor serioase de sănătate pe care le-a înfruntat de-a lungul timpului, inclusiv cancer, Michael Douglas este încă tonic și în formă. Spre bucuria lui, pare a fi moștenit longevitatea tatălui său, Kirk, care s-a stins la 103 ani.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, o relație cu suișuri și coborâșuri

Catherine Zeta-Jones este căsătorită cu starul din „Wall Street” din noiembrie 2000. Au împreună doi copii, Dylan Michael și Carys Zeta. Actrița galeză a vorbit despre secretul din spatele mariajului cu Michael Douglas: nu și-au pierdut niciodată simțul umorului.

„În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, ăsta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”, a dezvăluit câștigătoarea de Oscar.

Relația lor nu a fost lipsită de suișuri și coborâșuri, lucruri pe care au avut curajul să și le asume. Cei doi s-au despărțit în 2013, dar un an mai târziu s-au împăcat. Înainte, însă, au avut de înfruntat diagnosticul de cancer al lui Michael, dar și pe cel de tulburare bipolară al Catherinei. Au reușit, însă, să rămână împreună, iar ce i-au ținut uniți au fost iubirea și prietenia.

Citește și: Catherine Zeta-Jones, mesaj emoționant în memoria socrului ei. Imaginea făcută publică i-a surprins pe fani: ”Ai fost favorita lui!”

”Ne-au spus mulți că nu vom rezista. Dar a fost o călătorie frumoasă a unei dragoste reale și a unei prietenii. Am fost suficient de norocoasă să mă căsătoresc cu prietenul meu cel mai bun și am fost împreună la bine și la rău. Secretul e să fii blând cu celălalt. Să-ți păstrezi umorul”, a mărturisit Catherine, potrivit Mirror.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri