iasmina milutinovici hill și bradford hill (3)
Actualitate

Iasmina și Bradford, americanul care administrează Statuia Libertății / Foto: Facebook

Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, relație din 2014, diferență de vârstă de 35 de ani: "Eu sunt mai geloasă"

Iasmina Hill, românca de 33 de ani care are o relație de un deceniu cu administratorul Statuii Libertății, a venit în țară alături de cei doi copii ai ei și ai milionarului american. Timișoreanca a vorbit despre relația cu bărbatul cu 35 de ani mai mare decât ea, dar și despre cum arată viața ei în SUA și cum se descurcă cu băiețeii ei năzdrăvani.

Iasmina și Bradford Hill au doi copii, unul de cinci ani și jumătate, Michael, care merge la grădinița privată la care a fost și fiul cel mic al lui Donald Trump, iar mezinul David are trei ani. De 93 de ani, familia lui Brad Hill administrează Statuia Libertății, iar recent, soțul Iasminei a obținut contractul pe încă 12 ani.

iasmina milutinovici hill și bradford hill (1)
Iasmina și Bradford, americanul care administrează Statuia Libertății, alături de cei doi copii ai lor / Foto: Facebook

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, despre viața lângă miliardar: E foarte atent cu cheltuielile. Ce zice despre diferența de ani

Între milionarul american și timișoreanca Iasmina e o diferență de 35 de ani

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, Iasmina nu a venit singură, ci alături de copiii ei. Soțul ei a stat doar trei zile în București, iar tânăra a rămas alături de cei doi băieți în România. Vor rămâne aici mai bine de o lună și, pe lângă Capitală, ajung și în Timișoara ei natală, dar și pe litoral. "Vin acasă în fiecare an", a spus ea.

"Brad se ține foarte bine. Nu prea e cu sportul, dar e foarte atent la ce mănâncă, nu prea bea. Cu siguranță și copiii îl țin în formă. Ne-am mai dorit încă unul, dar e foarte greu cu cei doi, se cam bat, plus că ne dorim să călătorim, mergem foarte des în vacanțe și ne place stilul de viață de acum. Ne-am gândit că poate mai târziu vine un al treilea", a mărturisit blonda care s-a confruntat cu critici după ce a început o relație cu un bărbat cu 35 de ani mai în vârstă.

iasmina milutinovici hill și bradford hill (2)
Iasmina și Bradford, americanul care administrează Statuia Libertății, alături de cei doi copii ai lor / Foto: Facebook

"Mă simt foarte împlinită, așa a fost să fie. Îmi place viața mea din America, îmi place să fiu cu familia mea. Ca persoană sunt la fel ca la început. Suntem de șase ani căsătoriți, de 10 ani împreună. Eu am 33 de ani, el are 68, e sănătos tun. Face controale foarte des, are grijă de el, cred că e și genetic, tatăl lui a trăit sănătos până la 98 de ani. Din când în când e gelos, dar nu prea că știe că eu îmi văd de ale mele. Cred că eu sunt mai geloasă decât el. Dacă îi dă cineva un follow, imediat îi zic", a mai spus Iasmina în emisiunea "La Măruță".

În creșterea copiilor, românca e ajutată de mama ei, care merge des în SUA, dar și de o dădacă originară din Bhutan. Fiul cel mare merge deja la grădiniță. "Grădinița costă zeci de mii de dolari pe an. Cu cât crește copilul, cresc și costurile. În Manhattan, o grădiniță privată e foarte, foarte scumpă. E mai multă siguranță într-una privată, un alt nivel de educație. (...) Am o dădacă foarte bună din Bhutan și o am pe mama, care vine în America foarte des", a mai povestit Iasmina Hill.

Iasmina și administratorul Statuii Libertății sunt împreună de 10 ani

iasmina hill și bradford hill (4)
Iasmina și Bradford, americanul care administrează Statuia Libertății / Foto: Facebook

Iasmina și Bradford nu se iubesc de ieri sau de azi, ci sunt împreună de 10 ani, iar în 2018 au făcut o nuntă spectaculoasă, în incinta Rockefeller Plaza din New York, urmată de o lună de miere într-un resort exclusivist din Miami.

Românca ș-a cunoscut pe administratorul Statuii Libertății în 2014, timp ce aceasta se afla pentru câteva luni în SUA, într-un program dedicat studenților, numit Work and Travel. 

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, vacanță cu copiii în Mamaia. Ea a făcut furori în costum de baie

"Am plecat cu Work & Travel, la master. Am avut un scop, să rămân acolo, am fost îndrăgostită de Manhattan. Am ales orașul New York pentru că mi s-a spus că pot lucra la Statuia Libertății. M-am dus și asta a fost. N-am să uit când am ieșit din metrou. Simțeai pulsul, pentru că e un oraș agitat. La Statuie a fost fain, dar foarte agitat. Inițial, am servit mâncare. Am venit printre primii și de asta aveau nevoie. Apoi au văzut că mă pricep la oameni și m-au pus hostess, să conduc oamenii la cafenea. A fost fain. L-am observat, dar nu știam cine este, în schimb mi-am dat seama că nu era un client. Venea să-și ia masa și îl salutam, îl conduceam. Îi zâmbeam și într-o zi m-a întrebat dacă vreau să merg la un concert Katy Perry, am zis: 'Sigur că da'. Am vrut să merg la concert. Ne-am simțit foarte bine. Am sărit să-l pup, așa zice el, eu zic că el a făcut primul pas. A fost un fel de întâlnire, dar nu neapărat. Apoi m-am întors în țară în toamnă și am ținut legătura. M-a vizitat în România, în București, pentru că eram la facultate. Ne-am tot vizitat și, după ce am terminat masterul, m-am întors în America și am lucrat în continuare pentru el, dar în domeniul meu, eu am făcut relații publice și social media. Am avut viză de lucru, am aplicat la master acolo, iar după mi-am obținut green card tot prin serviciu. După ne-am și căsătorit. M-a atras la el că a fost atât de gentleman, era așa de timid, de modest, în ciuda faptului că era patron", povestea acum ceva vreme Iasmina despre cum i s-a schimbat viața în decurs de câțiva ani.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri