Kim Kardashian puts on a busty display as she arrives back to her NYC hotel.
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Kim Kardashian, acuzată că o copiază pe Bianca Censori. Ținuta în care a atras critici pe rețelele sociale

Kim Kardashian este acuzată din nou că o copiază pe Bianca Censori. Unii dintre urmăritorii ei pe rețelele sociale sunt de părere că vedeta de reality show adoptă tot mai des stilul vestimentar nonconformist, adesea indecent, al soției lui Kanye West. 

Fondatoarea SKIMS, în vârstă de 43 de ani, a încărcat noi fotografii pe contul ei de Instagram, iar în aceste imagini, Kim apare îmbrăcată într-un body crem, foarte decoltat, și colanți asortați. 

Ținuta seamănă destul de mult cu acele combinații îndrăznețe la care recurge Bianca Censori.

Kim, mama a patru copii, a asortat lookului ei o pereche de șlapi cu toc, un colier cu pandantiv și o brățară.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși pozele au fost postate recent, cel mai probabil au fost făcute în urmă cu câteva luni, când Kim avea părul vopsit blond platinat. Ea a revenit la culoarea sa naturală în iunie.

Kim Kardashian puts on a busty display as she arrives back to her NYC hotel.
Kim Kardashian. Profimedia

Kim este urmărită de 361 de milioane de fani pe Instagram. Unii dintre aceștia, deranjați de noul ei stil vestimentar, i-au scris în comentarii: „Kim Censori”, „Kimberly Censori, ne-a săturat”, „Kim, ce se întâmplă cu ținutele tale?”, scrie Daily Mail.

Kim și Kanye s-au despărțit în februarie 2021, după șase ani de mariaj. Au patru copii împreună. La câteva săptămâni după ce divorțul lor a fost finalizat, în noiembrie 2022, West s-a căsătorit cu Bianca, cea care lucrează ca arhitect la compania rapperului, Yeezy.

De când și-a unit destinul cu West, Bianca a șocat o lume întreagă cu aparițiile ei adesea indecente.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri