Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Fostul bucătar al lui Kim Kardashian rupe tăcerea. Care era felul de mâncare preferat al vedetei

Fostul bucătar al familiei Kardashian, Jesse Henderson, a dezvăluit recent care era felul de mâncare preferat al lui Kim Kardashian, iar răspunsul este surprinzător. Într-un interviu pentru DailyMail, Henderson, care a lucrat pentru familia Kardashian între 2021 și 2022, a vorbit despre experiențele sale și despre preferințele culinare neașteptate ale vedetei de reality show.

Jesse a pregătit o varietate de mese delicioase pentru Kim și sora ei, Kylie Jenner. Unul dintre cele mai memorabile evenimente a fost masa tematică „Nightmare on Elm Street” pentru lansarea colecției de machiaj de sărbători a lui Kylie în 2021. De asemenea, Henderson a fost bucătarul personal al lui Kim în timpul unei vacanțe în Republica Dominicană.

Citește și: Kim Kardashian, într-o rochie roșie cu transparențe și decolteu amețitor. Fanii au reacționat imediat: „Asta e culoarea ta”

Henderson a explicat că Kim era foarte directă în ceea ce privește preferințele ei culinare și că îi plăcea să aibă mereu la îndemână gustări sărate. „Întotdeauna trebuiau să aibă paste, cartofi prăjiți, mâncăruri de pui și burgeri în bucătărie”, a adăugat el.

Bucătarul a fost plătit între 2.000 și 5.000 de dolari pentru o cină obișnuită, iar pentru evenimente tematice suma ajungea între 15.000 și 25.000 de dolari. Deși a avut diverse responsabilități în casa Kardashian, Jesse a subliniat că era dispus să facă orice pentru a o face pe Kim fericită.

Henderson a menționat că, deși Kim se răsfăța cu mese mai puțin dietetice, ea compensa printr-un regim strict de exerciții. Vedeta de reality show își începe de obicei antrenamentele la 5:30 dimineața și urmează un program intensiv pentru a-și menține silueta tonifiată. Antrenamentele sale includ ridicări de greutăți și exerciții pentru partea inferioară a corpului, așa cum a fost dezvăluit de antrenorul ei personal, Senada Greca.

Citește și: "Câte coaste și-a scos?", "Cum respiră?". Val de comentarii după ce Kim Kardashian a afișat o talie ireal de subțire la Met Gala 2024

Kim a declarat anterior pentru Vogue că se antrenează zilnic și doarme doar cinci ore pe noapte. În ciuda programului încărcat și a preferințelor culinare surprinzătoare, Jesse Henderson a descris-o pe Kim Kardashian ca fiind „umilă și muncitoare”.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri