Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

J.Lo, 5 ore petrecute în casa închiriată a lui Ben Affleck, deși zvonurile despre divorț se amplifică. Și-au petrecut vara separat

Jennifer Lopez a fost surprinsă la casa închiriată de Ben Affleck în Los Angeles, la mai mult de două luni de când cei doi soți, despre care se spune că sunt în pragul divorțului, au fost pozați împreună.

Lopez (55 de ani) a ajuns la casa lui Affleck în jurul orei 17 și a stat aproape cinci ore. S-a întâmplat cu câteva zile înainte ca actorul să împlinească 52 de ani. În aceeași zi, mai devreme, solista a fost pozată și la casa lui Jennifer Garner, fosta soție a lui Ben. J.Lo a dus-o pe Emme, unul dintre copiii ei, și l-a luat pe Samuel, mezinul soțului ei, la mall, scrie NYPost, care speculează și că cei doi ar fi căutat cadouri pentru ziua de naștere a lui Affleck.

masina jennifer lopez
Mașina lui J.Lo, acasă la Ben Affleck / Foto: Profimedia

Citește și: Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: "Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck"

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au mai fost văzuți împreună de la sfârșitul lunii mai

Experimentează istoria pământului ca o aventură dinamică și captivantă. Urmărește duminică de la 21:00 Minunile Pământului, pe Digi World. Hai să vezi în Digi Online!

Ben și Jen n-au mai fost văzuți împreună din 30 mai, de la o petrecere dată în cinstea fiicei lui de 18 ani, Violet. De altfel, Violet a fost surprinsă deseori, în ultimul timp, cu mama ei vitregă. Inclusiv recent, puștoaica a fost văzută îmbrăcată într-o rochie din garderoba lui Lopez, pe care diva a purtat-o la o întâlnire de Valentine's Day cu soțul.

Ben Affleck și Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez, alături de mama actorului / Foto: Profimedia

Vizita artistei la casa în care actorul stă cu chirie vine parcă să confirme ceea ce spunea, în luna iunie, o sursă din anturajul cuplului: că Lopez încearcă să-și salveze căsnicia, dar că Affleck e epuizat de mariajul lor și de stilul de viață al soției sale.

Toată vara și-au petrecut-o separat. Cântăreața a stat mai mult în Europa și în Hamptons, acolo unde deține o casă, pe Coasta de Est a SUA, în timp ce starul din "Argo" a fost tot timpul în Los Angeles și s-a focusat pe munca lui. Nici în ziua în care ea a împlinit 55 de ani nu au fost împreună.

Citește și: Ben Affleck, gestul care arată că divorțul de Jennifer Lopez e iminent. Un apropiat a rupt tăcerea: „A fost insulta finală!”

Citește și: Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri