jennifer lopez si ben affleck
Divertisment

Jennifer Lopez și Ben Affleck, eleganți la un eveniment în LA. / Foto: Profimedia

Ben Affleck, gestul care arată că divorțul de Jennifer Lopez e iminent. Un apropiat a rupt tăcerea: „A fost insulta finală!”

Zvonurile privind divorțul dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck persistă de câteva luni bune, iar acum o nouă informație apărută în presa internațională vine să întărească faptul că cei doi au probleme reale.

La câteva zile de când s-a aflat că Ben Affleck și-a cumpărat o casă în valoare de 20,5 milioane de dolari, jurnaliștii de la People dezvăluie că actorul în vârstă de 51 de ani a încheiat tranzacția exact pe 24 iulie, când Jennifer Lopez își sărbătorea ziua de naștere.

Citește și: Dezvăluiri despre Jennifer Lopez și Ben Affleck: Este dezamăgit că lucrurile nu au mers între ei, a adus prea multă dramă în viața lui

Achiziția făcută de actor vine la scurt timp de când el și Jennifer Lopez și-au scos la vânzare casa din Beverly Hills, pentru suma de 69 de milioane de dolari.

Potrivit unor surse, Jennifer Lopez nu a reacționat bine la aflarea acestei vești, pe care ar fi primit-o „ca un cuțit în inimă”.

„Decizia lui Ben de a se muta în propria casă este insulta finală”, a mai dezvăluit o sursă apropiată cuplului.

Citește și: Jennifer Lopez, în șlapi și pantaloni scurți, la plimbare pe bicicletă. Pozată fără soțul cu care nu a mai fost văzută de 43 de zile

Noua casă a lui Ben Affleck, situată chiar lângă reședința fostei soții, Jennifer Garner, are cinci dormitoare și șase băi, diferite zone de luat masa, un cinema, precum și o casă pentru oaspeți.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi despărțit încă din luna martie

Recent, un prieten apropiat al soților Affleck-Lopez a dezvăluit că aceștia și-au încheiat căsătoria „de luni de zile” și că trăiesc deja „vieți separate”. Acesta mai susține că, în ciuda faptului că au păstrat aparențele în public, relația lor a fost tensionată de mult timp. 

Citește și: Jennifer Lopez, cu toate bijuteriile din dotare, la sala de sport. A furat privirile cu echipamentul super mulat pe care l-a purtat

Conform sursei, Jennifer și Ben s-au despărțit încă din luna martie. Totuși, actorul a rămas „foarte protector” cu soția lui. Speculațiile privind sfârșitul relației lor au început să circule în luna mai, când Ben a lipsit de la evenimente importante pentru Jennifer, precum Met Gala. Recent, nu a fost prezent nici la petrecerea de ziua ei de naștere.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri