jlo (63)
Actualitate

Jennifer Lopez, Ben Affleck. Profimedia

Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck

Apropiații lui Jennifer Lopez nu au deloc cuvinte de laudă la adresa soțului ei, Ben Affleck, în timp ce cuplul se zbate să facă față speculațiilor tot mai numeroase potrivit cărora divorțul dintre ei ar fi iminent.

Vedeta din „Hustlers”, în vârstă de 55 de ani, și regizorul „Argo” nu au mai fost fotografiați împreună de ceva vreme.

Unii dintre cei mai apropiați prieteni ai lui JLO ar fi sfătuit-o să se gândească de două ori înainte de a se fi căsătorit cu Affleck, după ce la începutul anilor 2000 cele două vedete mai trecuseră printr-o despărțire.

Mariajul lui J.Lo e pe ducă, fostul logodnic, tot mai amorezat de iubită. Alex Rodriguez și-a arătat pătrățelele pe plaja din Sardinia

În rândul celor care nu se numără printre fanii lui Affleck ar fi și managerul de multă vreme al lui Jennifer, Benny Medina, a declarat o sursă pentru Page Six: „Cei doi nu se suportă. Ei nu se înțeleg”.

Benny a lucrat cu Jennifer încă de la începutul carierei ei, dar relația lor profesională a luat sfârșit în 2003. Mai multe surse au susținut că Affleck a jucat un rol în decizia lui Lopez de a renunța la Medina. Cu toate acestea, ea l-a readus pe Benny în funcția de manager la doar câțiva ani după ce ea și starul din „Armageddon” și-au anulat logodna în 2004.

De atunci, el a continuat să fie unul dintre cei mai apropiați consilieri ai ei, iar recent au fost văzuți împreună în timp ce părăseau o sală de fitness.

O altă sursă a declarat pentru Page Six că Benny a încercat să nu se implice, alegând o abordare diplomatică, când a aflat de a doua ei încercare cu Ben: „Atitudinea lui a fost ceva de genul: Nu voi spune nimic”.

Medina știa că Jennifer se va căsători cu Ben, indiferent de ce crede el. 

O altă persoană a cărei prietenie cu Jennifer a avut de suferit din cauza relației ei cu Affleck a fost Leah Remini.

Publicații americane au scris că JLo a refuzat chiar să o invite la nunta ei, după ce starul din „King Of Queens” a îndemnat-o să se gândească de două ori înainte de a reînnoda relația cu Ben. Cele două au reușit să treacă peste neînțelegeri la începutul acestui an.

„Nimeni, cu excepția mamei lui Lopez, nu-l place pe Ben Affleck. El este un nemernic”, a mai spus sursa citată de Page Six, scrie Daily Mail.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri