irina (1)
Divertisment

Irina Shayk. Profimedia

Irina Shayk, când nu vrea sa fie recunoscută. Supermodelul, într-o zi obișnuită, departe pe podiumul de modă

Irina Shayk este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Este regină a podiumului de modă, impresionând de fiecare dată cu aparițiile ei spectaculoase. Și nu doar catwalkul îl domină, ci și străzile din New York, unde este adesea văzută în cele mai noi creații vestimentare ale marilor designeri ai lumii.

Sunt însă și zile când fosta parteneră de viață a actorului Bradley Cooper, cu care are și o fetiță, își dorește să nu fie recunoscută. S-a întâmplat recent în NYC.

Irina Shayk a mers la un restaurant pentru a lua prânzul împreună cu o prietenă și a optat pentru o ținută lejeră, all black. Modelul și-a ascuns ochii în spatele ochelarilor de soare și a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri și un hanorac cu glugă, profitând de acesta pentru a-și acunde cât mai mult chipul. A asortat vestimentației și pantofi sport.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Irina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

Cu rusoaica de 38 de ani nu s-a aflat și fetița ei de 7 ani, Lea de Seine. Lea își împarte timpul între mama și tatăl ei celebru.

Irina Shayk și fiica ei, Lea De Seine/ Foto: Profimedia
Irina Shayk și fiica ei, Lea De Seine/ Foto: Profimedia

Irina a născut-o pe Lea în 2017, în timpul relației sale de patru ani cu actorul din „A Star is Born”. Cei doi s-au despărțit în 2019 și au convenit pe cale amiabilă un acord de custodie comună a fetiței lor. Astăzi, Irina și Bradley au o relație grozavă și își cresc fiica în New York.

*EXCLUSIVE* Irina Shayk turns heads as she is seen with her daughter Lea in New York
Irina Shayk. Profimedia

În ultima perioadă, Bradley s-a afișat cu supermodelul Gigi Hadid. Sunt voci care susțin că a fost chiar Irina cea care le-a făcut cunoștință.

 

Etichete: irina shayk

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri