Irina Shayk/ Profimedia
Divertisment

Irina Shayk/ Profimedia

Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener

Irina Shayk a fost surprinsă plimbându-și cățelul pe străzile din New York, arătând impecabil într-un outfit elegant, pe fundalul speculațiilor că ar fi în căutarea unui nou partener celebru după despărțirea de Tom Brady.

Supermodelul rus în vârstă de 38 de ani a purtat un blazer negru supradimensionat, asortat cu o cămașă albă, pantaloni negri și cizme din piele până la genunchi. Ea și-a prins părul castaniu într-o coadă, care i-a lăsat la vedere cerceii rotunzi și ochelarii de soare negri. 

Irina Shayk/ Profimedia
Irina Shayk/ Profimedia

Apariție vedetei, care și-a încheiat relația cu Tom Brady la începutul acestui an, vine la scurt timp după ce s-a zvonit că aceasta ar fi în căutarea unui partener celebru, pe lista potențialilor viitori iubiți fiind și actorul Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani. 

Citește și: Irina Shayk, seducătoare într-o rochie cu animal print. La 38 de ani, rusoaica are o siluetă impecabilă

Irina Shayk/ Profimedia
Irina Shayk/ Profimedia

Irina și Tom Brady au fost văzuți împreună pentru prima dată în iulie 2023, având o relație cu suișuri și coborâșuri, despărțindu-se și împăcându-se de mai multe ori. De la despărțirea de jucătorul de fotbal american, s-a zvonit că Irina a ieșit la câteva întâlnire cu mai mulți bărbați celebri, printre care rapperul Kanye West, dealerul de artă Vito Schnabel și fotbalistul Cristiano Ronaldo.

Tom Cruise, pe lista potențialilor iubiți a Irinei Shayk: „Are nevoie de un bărbat celebru, arătos și bogat”

După ce s-a zvonit că Irina Shayk este în căutarea unui nou partener, o persoană din anturajul modelului a declarat pentru Page Six că actorul Tom Cruise se află pe „lista potențialilor iubiți”. Mai mult, aceasta are cerințe clare când vine vorba despre viitorul ei partener, dorindu-și ca acesta să fie celebru, atrăgător și bogat.

Citește și: Irina Shayk, picioare interminabile într-o pereche de pantaloni scurți. Cum arată modelul după ce și-a terminat antrenamentul la sală

„Irina își caută partener atât în Europa, cât și în SUA”, a declarat sursa pentru Page Six. „Pe lista potențialilor ei iubiți sunt puțini oameni. Ea caută un bărbat celebru, arătos și bogat.”

Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, se numără printre opțiunile potențiale ale lui Shayk pentru un nou partener. Celebrul actor, divorțat de trei ori, a este acum singur după o relație scurtă cu Elsina Khayrova, în vârstă de 36 de ani, fosta soție a oligarhului Dimitri Tsvetkov, care s-a încheiat în februarie.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri