Irina Shayk/ Foto: Instagram
Divertisment

Irina Shayk/ Foto: Instagram

Irina Shayk, ședință foto în costum de baie la marginea unui lac. Fotograful a fost chiar fiica ei în vârstă de șapte ani

Irina Shayk, modelul rus în vârstă de 38 de ani, și-a etalat silueta incredibilă într-un costum de baie negru într-o serie de fotografii recente postate pe contul ei de Instagram. În timpul unei escapade de weekend, Irina s-a bucurat de momente de relaxare alături de fiica ei de șapte ani, Lea De Seine, pe care o are împreună cu fostul ei partener, Bradley Cooper.

În imagini, Shayk a purtat un costum de baie negru, evidențiindu-și abdomenul tonifiat în timp ce poza pe un doc de lac. Într-o altă fotografie, modelul ține un cățeluș negru în brațe, continuând să-și arate formele impresionante. Surpriza a venit când s-a aflat că micuța Lea a fost cea care a realizat câteva dintre fotografii. 

Citește și: Ce mare a crescut fiica lui Bradley Cooper și a supermodelului Irina Shayk! Actorul, un tătic foarte dedicat, de mână cu fata sa în NY

„Sfârșit de săptămână cu inima mea”, a scris Irina în descrierea postării de pe rețeaua de socializare, care a inclus și alte momente intime și jucăușe cu fiica ei. Printre acestea se numără o imagine cu picioarele lor goale în nisip și o fotografie cu Lea distrându-se într-un loc de joacă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Shayk a publicat și câteva imagini în secțiunea Story de pe Instagram, inclusiv una în care se relaxează în pat. Într-o fotografie amuzantă, Lea apare ținând o oglindă în fața cățelușului lor, surprinzând astfel un moment adorabil.

Irina Shayk și-a petrecut weekendul cu fiica ei, Lea De Seine/ Foto: Instagram
Irina Shayk și-a petrecut weekendul cu fiica ei, Lea De Seine/ Foto: Instagram

Irina și Bradley Cooper au fost împreună din 2015 până în 2019 și împart custodia fiicei lor, Lea, reușind să își alinieze programele de muncă cu responsabilitățile de părinți. În interviurile recente, ambii au subliniat importanța oferirii unei educații normale pentru Lea, în ciuda celebrității lor.

Citește și: Pe stradă, ca pe catwalk. Irina Shayk, într-un hanorac și cizme mulate până la coapsă, în NY. Supermodelul a atras toate privirile

Bradley Cooper a vorbit recent despre legătura profundă pe care o are acum cu fiica sa, după ce la început a întâmpinat dificultăți în a se adapta rolului de tată. El a subliniat că dorește să îi ofere Leei o educație stabilă și o fundație solidă pentru viață.

Între timp, Shayk continuă să fie în atenția presei nu doar pentru cariera sa de succes în modeling, dar și pentru relațiile sale cu diverse personalități celebre. Se zvonește că modelul ar fi în căutarea unui nou partener după relația scurtă cu Tom Brady, fiind interesată de un partener faimos și atrăgător.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri