Kim Kardashian/ Profimedia
Divertisment

Kim Kardashian/ Profimedia

Frumusețea cere sacrificii! Kim Kardashian a purtat cel mai decoltat top din garderoba sa, dar s-a ales cu dureri de spate

Kim Kardashian a bifat încă o apariție plină de senzualitate, dar a recunoscut că frumusețea vine cu sacrificii. Vedeta a purtat unul dintre cele mai provocatoare și mai îndrăznețe topuri din garderoba sa, dar a plătit prețul pentru această alegere. După o zi lungă, Kim a ajuns acasă cu dureri de spate cauzate de topul din piele, extrem de decoltat, pe care l-a purtat.

Fosta soție a lui Kanye West a împărtășit experiența cu cei peste 360 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, postând câteva fotografii realizate atunci când s-a întors acasă. În imagini, vedeta poartă un top din piele neagră, decoltat adânc și prins cu șireturi în zona bustului, care i-a lăsat la vedere atât abdomenul tonifiat, cât și spatele. Ținuta a fost completată cu o pereche de pantaloni asortați, confecționați din același material.

Citește și: Kim Kardashian, acuzată că o copiază pe Bianca Censori. Ținuta în care a atras critici pe rețelele sociale

În descrierea postării, Kim Kardashian a recunoscut că ținuta i-a cauzat dureri de spate. „S-ar putea să arate drăguț, dar chiar mi-a înghețat spatele”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru a se recupera, Kim a apelat la un corset lombar, pe care l-a arătat fanilor într-una dintre fotografiile postate. Corsetul lombar, care era așezat pe un prosop, i-a ameliorat durerile. 

Kim Kardashian este cunoscută pentru alegerile sale îndrăznețe în materie de modă, iar ținuta din piele nu a fost o excepție. Deși arăta spectaculos, vedeta nu s-a ferit să dezvăluie și latura mai puțin strălucitoare a unei astfel de alegeri vestimentare.

Kim Kardashian a dezvăluit care este cel mai mare complex al ei

Într-un interviu pentru o revistă de modă și frumusețe, Kim Kardashian a mărturisit că cel mai mare complex al ei sunt mâinile, declarând că le „urăște” pentru că sunt „încrețite și grosolane”. Antreprenoarea din SUA a vorbit despre îmbătrânire și acceptare în cel mai nou număr al publicației.

„Sunt împăcată să nu fiu perfectă, dar înainte nu eram așa. Îmi urăsc mâinile pentru că sunt încrețite și grosolane”, a declarat mama a patru copii, adăugând: „Mi-am trăit viața, am schimbat atât de multe scutece și mi-am îmbrățișat copiii cu aceste mâini, așa că sunt de acord cu ele acum.”

Citește și: Tratamentul pe care îl face Kim Kardashian pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen: „E dureros, dar merită”

„Îmbătrânirea nu înseamnă că mă voi strădui să ating perfecțiunea, dar ajungi într-un punct în care spui: „Sănătatea mea este mai importantă decât orice altceva”, a mai spus Kim Kardashian.

Kim a purtat un body senzual, de culoare nude, cu o împletitură de bandă până la podea, în timp ce poza pentru coperta revistei „Allure”. Recent, vedeta a clarificat că, deși este împăcată cu aspectul său fizic, „ar face orice pentru a arăta și pentru a se simți tânără”.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri