Kim Kardashian/ Profimedia
Actualitate

Kim Kardashian/ Profimedia

Kim Kardashian, într-o rochie roșie cu transparențe și decolteu amețitor. Fanii au reacționat imediat: „Asta e culoarea ta”

Kim Kardashian a bifat încă o apariție îndrăzneață pe rețelele de socializare, unde a publicat mai multe fotografii în care poartă o rochie roșie provocatoare, cu un decolteu amețitor. Vedeta a fost surprinsă pe scaunul de machiaj, pregătindu-se pentru o ședință foto, alături de prietena sa, Olivia Pierson.

Fondatoarea Skims a purtat o rochie roșie, cu un corset din dantelă, care i-a pus în evidență bustul generos, iar decupajele din plasă i-au accentuat formele. Kim și-a completat look-ul cu un machiaj impecabil, în care purta un ruj roșu intens, iar părul lung a fost coafat în bucle lejere.

Citește și: Kim Kardashian a încheiat renovările la casa ei de vis, de 70 de milioane de dolari, din Malibu. Cine sunt bogații săi vecini

În timp ce se pregătea pentru ședința foto, Kim s-a distrat în fața aparatului de fotografiat, făcând diverse grimase și gesturi dramatice, prefăcându-se că țipă în timp ce își închidea valiza. Fotografiile au fost însoțite de o serie de emoticoane care au exprimat stările pe care le-a avut aceasta în timpul ședinței.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Reacțiile prietenilor și fanilor nu au întârziat să apară. Lauren Sanchez a declarat că arată „uimitor”, în timp ce sora mai mică a lui Kim, Kylie Jenner, a scris „Ohhhhhh, ador”. Khloe Kardashian a comentat cu emoji-uri de sărut, iar Bebe Rexha a exclamat pur și simplu: „Uau”.

Fanii au fost deosebit de entuziasmați de alegerea ei vestimentară, mulți sugerând că roșul este cu adevărat culoarea care o pune cel mai bine în valoare. „Kimberly, acesta este semnul să începi să porți mai multe culori și să renunți la stilul tău clasic”, a scris un fan. Alții au adăugat: „Roșul e culoarea ta!” și „Această culoare arată uimitor pe tine, Kim”.

Citește și: Kim Kardashian a stârnit un val de reacții după ce a cumpărat ținuta iconică a lui Janet Jackson: „Ar trebui să fie în muzeu”

Kim Kardashian a dat de înțeles că ședința foto a avut loc în Italia, iar apariția sa vine la scurt timp după ce a participat la nunta fastuoasă a lui Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India, cu Radhika Merchant. În plus, ea și sora sa Khloe au fost văzute la un concert al cântărețului Andrea Bocelli, celebrând cea de-a 30-a aniversare a sa la Teatro Del Silenzio din Toscana.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri