kim (9)
Divertisment

Kim Kardashian. Casa de 70 de milioane de dolari, din Malibu, California. Profimedia

Kim Kardashian a încheiat renovările la casa ei de vis, de 70 de milioane de dolari, din Malibu. Cine sunt bogații săi vecini

Kim Kardashian a finalizat renovările la „casa ei de vis” din Malibu, la aproape doi ani după ce a cumpărat proprietatea cu vedere la ocean. Conacul de 70 de milioane de dolari a fost deținut la un moment dat de Cindy Crawford și de soțul ei. Vedeta de reality show, în vârstă de 43 de ani, a angajat o echipă de designeri care a transformat radical luxoasa reședință.

Uluitorul conac a avut înainte un design de inspirație mediteraneană, la care Kim a renunțat pentru unul contemporan, monocromatic, pentru a veni în completarea uriașei proprietăți de 60 de milioane de dolari din Hidden Hills.

Kim a început să renoveze această casă la începutul anului 2023.

Potrivit Architectural Digest, proprietatea a fost deținută de supermodelul Crawford și de soțul ei Rande Gerber. Aceștia au cumpărat casa în 2015, Cindy prezentând-o ​​în interviul său video pentru „73 de întrebări de la Vogue”, în 2017. Un an mai târziu, au listat-0 pentru 60 de milioane de dolari. A fost achiziționată de actrița din „Yellowstone” Barret Swatek și de soțul ei, investitorul Adam Weiss, în 2018 pentru 45 de milioane de dolari. La rândul lor, au scos conacul la vânzare, în martie 2022, pentru 99,5 milioane de dolari.

În septembrie 2022, Kardashian a încheiat afacerea, luând un credit ipotecar de 48 de milioane de dolari, la prețul de cumpărare de 70,4 milioane de dolari.

kim kardashian met gala 2024 (1)
Kim Kardashian, la Met Gala 2024 / Foto: Profimedia

Ea le-a oferit fanilor o privire asupra proprietății incredibile, în timpul unui episod din „The Kardashians”, vara trecută. Atunci a mărturisit că și-a dorit enorm să dețină o casă în Malibu și că a plâns când a încheiat contractul.

Proprietatea cu vedere la ocean a fost construită în 1944 pe două etaje și are patru dormitoare și șase băi. Pe vastul teren ce o înconjoară există și unul de tenis, o piscină, o zonă spa, precum și un foișor cu vedere la ocean. În plus, curtea luxoasă din spate are și o cabană cu șemineu în aer liber și o scară privată către plaja El Sol.

Locuința ei este situată în zona miliardarilor și o plasează printre vecinii de top, cum ar fi Leonardo DiCaprio, Neil Diamond și Cindy Crawford, care ulterior și-a cumpărat o altă casă aici.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri