WSJ. Magazine 2015 Innovator Awards - Inside
Actualitate

Angelina Jolie și Brad Pitt. Profimedia

De la ce porneau adesea certurile dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în timpul mariajului lor

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au „confruntat” cu „stiluri parentale foarte diferite” în timpul căsătoriei lor, potrivit unei surse citate de People. Se pare că actorii aveau în minte metode total opuse atunci când venea vorba de creșterea și educația celor șase copii ai lor.

O sursă a declarat pentru People că Pitt, în vârstă de 60 de ani, și Jolie (49 de ani) au avut abordări diferite, ceea ce a provocat multe dezacorduri care au jucat un rol important în separarea lor.

E mai înalt decât mama lui. Knox, fiul Angelinei Jolie și al lui Brad Pitt, combinația perfectă dintre cei doi actori celebri

Brad și-a dorit mai multe reguli pentru copiii lor

„În timpul căsătoriei, au avut stiluri parentale foarte diferite. Brad a crescut cu strictețea, astfel că și-a dorit mai multe reguli pentru copii. Angie a avut o educație diferită și a vrut ca aceștia să fie mai independenți și responsabili de propriile lor acțiuni încă de la o vârstă fragedă”, a spus sursa. „Brad și Angie s-au contrat în această privință. Și totuși, ei au avut întotdeauna aceeași viziune asupra viitorului copiilor lor. Au vrut ca aceștia să prospere experimentând lumea în mod direct și nu doar să învețe din școala tradițională”, a continuat persoana care a făcut aceste dezvăluiri.

Le pasă amândurora cu adevărat de copiii lor”, a punctat o altă sursă pentru People. 

Dezvăluiri despre Shiloh, fiica Angelinei Jolie și lui Brad Pitt. Coregraful ei a rupt tăcerea: „Este foarte talentată, muncitoare!”

Cei doi foști soți au șase copii împreună: trei biologici - Shiloh, 18 ani, Knox and Vivienne, 16 ani - și trei adoptați - Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani.

La începutul acestei luni, un apropiat din anturajul familiei a declarat pentru aceeași publicație că Pitt „practic nu are niciun contact” cu copiii săi adulți, dar are încă vizite programate cu cei mai mici.

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt că i-a agresat pe doi dintre copiii lor în 2016

În urmă cu doi ani, Angelina Jolie l-a acuzat pe fostul său soţ Brad Pitt că i-a agresat pe doi dintre copiii lor în timpul unei certe a cuplului, în 2016, pe când se aflau la bordul unui avion privat, conform documentelor judiciare dezvăluite în Statele Unite. Cele două vedete de la Hollywood s-au separat în acel an, iar procedurile de divorţ au rămas blocate de atunci în îndelungate bătălii juridice, inclusiv pentru custodia copiilor lor şi vânzarea unei podgorii din sudul Franţei.

În documentele depuse în instanță în 2022, Jolie a detaliat o altercaţie violentă cu fostul său soţ în timpul unui zbor din California către Franţa, în septembrie 2016.

Brad Pitt „l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul” şi „a apucat-o pe Jolie de cap şi a scuturat-o” înainte de „a o împinge în peretele toaletei” unde începuse cearta, potrivit documentelor citate de mai multe media americane, inclusiv The New York Times şi Variety. În timpul acestei confruntări, actorul, care a criticat-o pe Jolie că este „prea slugarnică” cu copiii lor, „a turnat bere” pe fosta sa soţie şi „bere şi vin roşu pe copii”.

Când starul din „Fight Club” a început să-şi folosească pumnii, „unul dintre copii şi-a apărat verbal” mama. Brad Pitt „s-a repezit apoi spre propriul copil”, conform documentelor, iar actriţa „l-a apucat de la spate pentru a-l opri”.

„Copiii au intervenit”, conform documentului. Apoi, actorul „l-a sufocat pe unul dintre copii şi l-a lovit pe altul în faţă”. Unii îi „cereau să se oprească”, alţii „plângeau”.

În urma acestei dispute, ancheta efectuată de autorităţile federale nu a condus la o urmărire penală. Angelina Jolie a solicitat divorţul la câteva zile după acea călătorie cu avionul.

Angelina Jolie și Brad Pitt
Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016. / Foto: Profimedia

Potrivit acestor documente depuse în instanţă, altercaţia a influenţat la acea vreme vânzarea domeniului viticol unde cuplul s-a căsătorit.

Conform apărării actriţei, Angelina Jolie a vândut unui oligarh rus acţiunile sale la Château Miraval, o proprietate din regiunea Var în cazul căreia cuplul s-a asociat din 2011 cu o familie de viticultori francezi pentru a produce un vin rose, însă ar fi făcut acest lucru după negocierile eşuate cu fostul său soţ.

Motivul: Brad Pitt a insistat ca ea să semneze un acord „care ar fi împiedicat-o contractual să vorbească (...) despre violenţa fizică şi emoţională” comisă asupra ei şi asupra copiilor lor.

„Actorul şi-a acuzat fosta soţie că are intenţii răuvoitoare” faţă de el după ce ea şi-a vândut partea din domeniu lui Yuri Shefler. Avocaţii lui au invocat presupuse legături între acest magnat rus şi anturajul preşedintelui Vladimir Putin, ceea ce ar dăuna imaginii starului. Miliardarul era însă cunoscut drept un critic de multă vreme al regimului lui Putin şi s-a confruntat în justiţie în 2002 cu statul rus, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Etichete: brad pitt , angelia jolie

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri