Victoria Beckham/ Profimedia
Divertisment

Victoria Beckham/ Profimedia

Victoria Beckham îl consideră pe Brad Pitt cel mai potrivit actor să-l interpreteze pe David într-un film biografic: „Arăta bine”

Victoria Beckham a dezvăluit că Brad Pitt ar fi alegerea sa ideală pentru a-l interpreta pe soțul ei, David Beckham, într-un viitor film biografic. Într-un interviu recent realizat de legendara editoră de modă Anna Wintour, la sediul Vogue din New York, fosta membră a trupei „Spice Girl” a discutat despre viața ei personală, cariera în modă și familia sa, inclusiv despre soțul său celebru.

În cadrul interviului live, Wintour a întrebat-o pe Victoria pe cine ar vedea interpretându-i rolul într-un film biografic despre familia Beckham. „Doamne, nu mă așteptam la întrebarea asta”, a răspuns Victoria râzând. Când Wintour a sugerat că Margaret Qualley ar putea să o joace pe ea, conversația s-a îndreptat rapid spre alegerea ideală pentru rolul lui David Beckham. Victoria a răspuns cu umor și spontaneitate: „Să spunem Brad Pitt. Arăta bine.”

Citește și: Victoria Beckham, joacă senzuală pentru promovarea noului ei parfum. A pozat întinsă pe nisip, doar într-un body cu decolteu adânc

Publicul a izbucnit în râs, iar răspunsul ei a fost primit cu aplauze. Deși propunerea lui Brad Pitt, în vârstă de 60 de ani, pentru a-l juca pe soțul ei de 49 de ani a fost făcută în glumă, mulți fani au fost încântați de ideea unui astfel de casting. Wintour, însă, a sugerat o alternativă, menționându-l pe actorul britanic Joe Alwyn, cunoscut pentru relația sa anterioară cu Taylor Swift, ca o variantă mai realistă pentru rolul lui David Beckham.

În interviu, Victoria a discutat și despre percepția publică asupra carierei sale în Statele Unite, unde este încă văzută de mulți ca o fostă Spice Girl. Ea a recunoscut că acest lucru a fost frustrant pentru ea, mai ales că în Europa a reușit să se reinventeze ca un designer de modă de succes.

„În Marea Britanie și Europa, oamenii nu mă privesc mai întâi ca pe o Spice Girl. Cred că mi-am câștigat recunoașterea în modă și frumusețe”, a spus ea.

Citește și: David și Victoria Beckham, îmbrăcați cu hainele pe care le-au purtat în ziua nunții în urmă cu 25 de ani. Cum arată cei doi

Documentarul Victoriei, programat să fie difuzat în 2025, va explora această reinventare personală și profesională, dezvăluind cum a reușit să construiască un imperiu al modei și frumuseții. Serialul va oferi publicului o privire în culisele transformării ei dintr-o vedetă pop într-un designer de modă apreciat, iar fanii vor putea să urmărească parcursul său către succesul internațional.

Între timp, seria documentară a lui David Beckham, care a fost lansată anul trecut, a prezentat ascensiunea sa de la statutul de fotbalist de renume mondial la cel de icon cultural, explorând și relația sa cu publicul de-a lungul anilor. 

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri