18th Annual Webby Awards - Arrivals
Divertisment

Shannen Doherty. Foto: Brad Barket/Getty Images

De ce crede Shannen Doherty că tatăl ei i-a influențat alegerile în materie de bărbați: „Sunt doar câțiva care au contat!”

Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, a vorbit despre relațiile ei romantice și despre cum tatăl ei i-a influențat alegerile în materie de parteneri.

De Ziua Tatălui, pe 16 iunie, actrița din „Charmed” a lansat un nou episod al podcastului „Let’s Be Clear”, în cadrul căruia a vorbit despre cum tatăl ei, regretatul John Thomas Doherty Jr., i-a influențat alegerile în ceea ce privește alegerea bărbaților cu care a început o relație.

„Cred că privindu-l în timp ce se interna și se externa din spital am fost cuprinsă de teamă, de întrebări: <<Oare va fi ultima dată când îl voi vedea? Oare va muri? Oare nu va mai ieși din spital?>>”, a declarat actrița, care a mărturisit că toată această poveste a determinat-o să dezvolte teama de abandon, potrivit People. 

Citește și: Primele poze de paparazzi cu Shannen Doherty, după ce a dezvăluit că i s-a răspândit cancerul la creier. Nu și-a pierdut zâmbetul

„Dar nu era ca și cum el îmi făcea asta. Mai degrabă eu proiectam asta asupra mea, pentru că eram speriată că cel mai important bărbat din viața mea nu va mai fi acolo, pentru că au existat părți din mine care pur și simplu au dispărut pe măsură ce am îmbătrânit”, a mai spus actrița din „Beverly Hills”, continuând: „Cred că în final, așa cum am mai discutat, din acest motiv am ales bărbați care nu erau ca tatăl meu, care nu erau atât de amabili, de blânzi și de grozavi ca el”.

În conversația de Ziua Tatălui, Doherty a adăugat: „Am ales bărbați care nu mi-ar fi frânt inima dacă m-ar fi părăsit, după care m-aș fi vindecat foarte bine și foarte repede. Sunt doar câțiva care au contat pentru mine și ei știu cine sunt, la fel și voi”.

Citește și: Shannen Doherty nu se lasă doborâtă de cancerul cu care se luptă de șase ani: “Nu vreau să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”

Shannen Doherty a fost căsătorită de trei ori

Actrița în vârstă de 53 de ani a fost căsătorită de trei ori. Fostul ei soț, Rick Salomon, cu care a fost căsătorită în perioada 2002-2003, i-a fost invitat în podcast chiar la începutul lunii mai, acesta glumind pe seama mariajului scurt pe care la-u avut.

„Cred că ne-am căsătorit în ianuarie 2002. Am verificat acum. Altfel, nu aș fi avut nicio idee”, a spus actrița, continuând: „Și ne-am anulat căsătoria în mai 2003. Deci, tehnic vorbind, nu trebuie să ne numim fost soție și fost soț pentru că ne-am anulat căsătoria, dar tot o facem”.

În ianuarie 2023, Shannen Doherty și Kurt Isawarienko s-au despărțit, iar în aprilie, actrița a anunțat divorțul. "Am fost foarte confuză. Și sincer, încă este foarte greu. Am luat decizia de a intenta divorțul, dar am multe amintiri legate de această persoană", a mai spus vedeta pe marginea acestui subiect.

Ea a fost căsătorită și cu Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer

Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer mamar în 2015. După o dublă mastectomie, chimioterapie și radioterapie, în 2017 anunța că maladia a intrat în remisie. Trei ani mai târziu, însă, la începutul lui 2020, a făcut public că boala s-a întors și că s-a răspândit. Diagnosticul primit cu câteva luni înainte de a da vestea: cancer în stadiul 4.

În vara anului 2023, Doherty a distribuit un videoclip în care apărea în spital înainte de una dintre operațiile la care a fost supusă: îndepărtarea unei tumori pe creier.

Citește și: Val de comentarii după ce Shannen Doherty a dezvăluit că a fost operată după ce cancerul i s-a răspândit la creier:„Ești o luptătoare”

În ciuda tuturor acestor lovituri, actrița nu se pregătită să renunțe. "Ceea ce îmi place să spun tuturor, inclusiv mie însămi, este despre a trece de doi, trei, patru, cinci ani, pentru că în acest timp va apărea un nou protocol medical, un nou studiu clinic. Mereu apare ceva, trebuie doar să ajungi până la acel punct".

Etichete: barbati , shannen doherty , tata

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri