David Beckham
Divertisment

David Beckham, vacanță în Sardinia. Pozat pe iaht, la bustul gol / Foto: Profimedia

David Beckham, distracție la bustul gol, pe iaht, în Sardinia. Și-a expus pătrățelele, dar Victoria a preferat să stea mai acoperită

Familia Beckham se distrează, zilele acestea, în Porto Cervo, Sardinia. Nu oriunde, ci pe un iaht, iar David și-a expus corpul de sportiv cu care se poate lăuda și la ani buni de la retragerea din fotbal.

David Beckham nu a scăpat de lentila vigilentă a paparazzilor nici în Italia. Fostul căpitan al naționalei de fotbal a Angliei s-a distrat pe un iaht de lux, dar și în Marea Mediterană. La bustul gol, acesta și-a lăsat la vedere pătrățelele cu care se poate mândri și acum, în prag de 50 de ani.

David Beckham
David Beckham, vacanță în Sardinia. Pozat pe iaht, la bustul gol / Foto: Profimedia

Citește și: Mama lui David Beckham nu a privit cu ochi buni începutul relației acestuia cu Victoria: "Ne era teamă că va pierde totul"

De cealaltă parte, soția lui, Victoria, cu care a sărbătorit recent 25 de ani de căsnicie, a preferat să stea mai acoperită. A apărut la un moment dat pe punte, dar nu a renunțat la rochia albă și la pălăria de soare care i-a acoperit toată fața.

Victoria Beckham
Victoria Beckham / Foto: Profimedia

După o baie în mare și un duș pe punte, David s-a pus pe șezlong pentru a se bronza și a se relaxa. A butonat de zor telefonul, iar fotografii au putut să-l pozeze în voie.

Citește și: Cât de mare a crescut fiica lui David Beckham. Harper este mândria tatălui ei. Imaginile care i-au topit pe fani

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri