MLS 2024: St Louis City SC at Inter Miami CF
Divertisment

David Beckham și fiica sa Harper. Chase Stadium. Fort Lauderdale, Florida. Profimedia

Cât de mare a crescut fiica lui David Beckham. Harper este mândria tatălui ei. Imaginile care i-au topit pe fani

David Beckham și fiica sa Harper au fost protagoniștii unor momente dulci, în weekend, în tribunele stadionului din Fort Lauderdale, la partida dintre Inter Miami și St. Louis.

Nu a fost un meci care să se încheie cu un rezultat pe gustul coproprietarului clubului Inter Miami, dar David Beckham, în vârstă de 49 de ani, a avut-o alături de el pe fata sa. Simpatica puștoiacă de 12 ani și-a consolat tatăl după meciul din MLS. Echipa lui Beckham a reușit un egal.

David a fost fotografiat în timp ce-și îmbrățișa cu căldură fiica, mândria lui cea mai mare.

David Beckham, declarații rare despre relația cu Victoria: „Nu știu cum am trecut prin cei 27 de ani, suntem foarte norocoși!”

Harper pare să fie un fan al fotbalului, însoțindu-și adesea tatăl la meciurile Inter Miami.

David a postat o imagine cu fata sa și pe Instagram: „Nu am obținut cele trei puncte pe care ni le-am dorit, dar o am alături pe acestă micuță #HarperSeven”, a scris el. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

David Beckham și soția sa, Victoria, au împreună patru copii. Harper este cea mai mică dintre frații ei - Brooklyn Beckham (25 de ani), Cruz Beckham (19 ani), Romeo Beckham (21 de ani).

Fostul fotbalist este căsătorit cu fosta membră a formaţiei Spice Girls, Victoria Beckham, din 1999.

David Beckham, discurs emoționant de ziua soției sale. Victoria nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Este un model”

Victoria Beckham, secretul unei căsnicii fericite

Victoria Beckham a dezvăluit în aprilie secretul căsniciei sale fericite cu David Beckham, într-un interviu acordat revistei ELLE Spania. Creatoarea de modă, care a împlinit 50 de ani, și-a lăudat partenerul de viață, spunând că este o sursă de inspirație pentru ea și a divulgat singurul lucru care îi menține căsnicia într-un loc bun: râsul.

„Soțul meu este inspirație pentru mine. Suntem exact ca și cuplul pe care l-ați văzut în documentarul recent lansat? Da. Ne place să râdem, să ne distrăm, să vorbim, să dansăm, să bem”.

„Și, da, râdem mult, inclusiv unul de celălalt. De asta e nevoie pentru a fi fericit. Cred mult în umor, în râsete, în familie, în prietenie. Îmi dau seama că noi am devenit cumva un model. Oamenilor le place să vadă relații care durează”, a mărturisit Victoria.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri