cupluri de la hollywood care stau separat
Divertisment

David Beckham a dezvăluit că știa că Victoria va fi soția lui înainte să se întâlnească: „Ea este ideea mea de perfecțiune”

David Beckham a dezvăluit că a știut cum mult timp înainte să o cunoască pe Victoria că aceasta va fi soția lui. Cuplul se pregătește să sărbătorească 25 de ani de căsnicie pe 4 iulie, iar înainte de această ocazie, celebrul fotbalist a reflectat asupra momentului în care a pus ochii pentru prima dată pe viitoarea sa soție.

David, în vârstă de 49 de ani, a povestit pentru The Sun că a văzut-o pe Victoria, acum în vârstă de 50 de ani, pentru prima dată într-un videoclip muzical al trupei „Spice Girls” și i-a spus coechipierului său de la Manchester United, Gary Neville, că va fi cu ea și că se vor căsători.

Citește și: David Beckham, declarații rare despre căsnicia cu Victoria: „Nu știu cum am trecut prin cei 27 de ani, suntem foarte norocoși!”

„Întotdeauna am spus că odată ce o voi întâlni pe Victoria, voi fi mereu cu ea. Cu câteva luni înainte de a ne întâlni, am fost în străinătate cu echipa Angliei. Gary Neville și cu mine eram în camera de hotel și a apărut un videoclip Spice Girls. Cred că era 'Say You'll Be There'. Am spus atunci: 'Aceasta este femeia cu care mă voi căsători. Erau ochii ei, chipul ei. Ea este ideea mea de perfecțiune.”, a pus fostul fotbalist.

Victoria a împărtășit o perspectivă similară, spunând: „Mi-a plăcut David cu mult înainte să ne întâlnim. Îmi amintesc că am făcut un interviu pentru o revistă de fotbal și mi-au arătat fotografii cu diferiți fotbaliști. Nu aveam idee cine este, dar îmi amintesc că aveam un singur cuvânt în minte: Minunat.”

David și Victoria s-au întâlnit pentru prima dată în 1997, când ea a venit să-l vadă la un meci de fotbal cu Manchester United și el a salutat-o. Victoria și-a amintit întâlnirea lor într-un interviu pentru Vogue, spunând: „În timp ce ceilalți jucători de fotbal stăteau la bar și beau cu colegii lor, David era deoparte cu familia lui. Are un zâmbet atât de drăguț. M-am gândit atunci cât de asemănători suntem”.

Citește și: David Beckham, discurs emoționant de ziua soției sale. Victoria nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Este un model”

La scurt timp după întâlnirea lor inițială, cuplul a mers la prima întâlnire și a devenit rapid de nedespărțit. În ianuarie 1998, la doar un an de la întâlnire, David și Victoria au anunțat că s-au logodit. La acea vreme, David era una dintre cele mai mari vedete pentru Anglia și Manchester United, iar Victoria era membră a trupei „Spice Girls”.

Cu câteva luni înainte ca cuplul să devină domnul și doamna Beckham, David și Victoria și-au întâmpinat primul copil împreună, pe fiul lor Brooklyn. În prezent, cei doi au patru copii: Brooklyn (25 de ani), Romeo (21 de ani), Cruz (19 ani) și Harper (12 ani).

De asemenea, familia Beckham și-a transformat în mod inteligent relația și popularitatea într-un imperiu de afaceri și proprietăți în continuă expansiune. Potrivit The Sunday Times Rich List 2024, Posh și Becks se laudă cu o avere de 455 de milioane de lire sterline.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri