David și Victoria Beckham / Getty Images
Actualitate

David și Victoria Beckham / Getty Images

David Beckham, declarații rare despre căsnicia cu Victoria: „Nu știu cum am trecut prin cei 27 de ani, suntem foarte norocoși!”

David Beckham, fostul fotbalist în vârstă de 49 de ani, a vorbit despre viața lui personală, dezvăluind că el și soția sa, Victoria, s-au întrebat cum au reușit să rămână împreună de-a lungul anilor, ținând cont de evenimentele prin care au trecut.

În cadrul unui interviu, fotbalistul a mărturisit că el și soția lui s-au emoționat când au urmărit seria documentar despre viața lor. Totodată, el a subliniat că, în ciuda „urcușurilor și coborâșurilor” din viața lui, ei sunt recunoscători că sunt fericiți împreună, mai ales că în luna iulie vor sărbători nunta de argint, adică împlinirea a 25 de ani de la eveniment.

David și Victoria Beckham / Getty Images

Citește și: Victoria Beckham și-a marcat aniversarea de 50 de ani într-un mod unic. Vedeta a fost cuprinsă de nostalgie: „Au trecut 26 de ani”

„Acesta este unul dintre lucrurile la care, probabil, amândoi, eu și Victoria, ne emoționăm. După ce am văzut documentarul, ne-am uitat unul la celălalt și am spus: „Nu știu cum am trecut prin ultimii 27 de ani, dar am făcut-o și avem o familie minunată, o afacere grozavă și suntem fericiți”. Evident, când ești cu cineva de atâția ani, treci prin obstacole, prin suișuri și coborâșuri, dar la finalul zilei știm că suntem norocoși pentru că ne-am avut unul pe celălalt în acele momente”, a spus Beckham.

Citește și: Victoria Beckham, fabuloasă în colanți și bustieră. Cum reușește să se mențină în formă la 49 de ani

„Știți foarte bine, ea a fost membră a trupei Spice Girl, eu am jucat la Manchester United și, în ciuda momentelor dificile prin care am trecut, noi chiar ne-am avut unul pe celălalt și asta a fost cea mai bună parte. Aveam 21, respectiv 22 de ani când ne-am cunoscut. Ne-am căsătorit la 23, respectiv 24 de ani și am devenit părinți repede. Acest lucru a adăugat alte responsabilități. Dar sunt foarte fericit. Sunt fericit pentru că sunt norocos să am cariera pe care am avut-o, că am jucat pentru echipele respective și pentru tot ce am experimentat. Sunt norocos că am întâlnit-o pe Victoria, pentru că mereu mi-am dorit să am copii de tânăr”, a mai dezvăluit Beckham, potrivit Daily Mail.

David Beckham a dezvăluit ce face Victoria ca să se mențină în formă

În urmă cu mai mult timp, David Beckham a dezvăluit că Victoria obișnuiește să mănânce același preparat de mai bine de 20 de ani, dar și că ea a încercat alte mâncăruri doar atunci când era însărcinată cu Harper, fiica ei care are acum zece ani. 

”Eu devin puțin emoțional când vine vorba de mâncare și de vin, mai ales când mănânc ceva grozav și îmi doresc ca toată lumea să încerce. Din păcate sunt căsătorit cu cineva care mănâncă același fel de mâncare de 25 de ani. De când am cunoscut-o, Victoria mănâncă doar pește la grătar și legume la abur, foarte rar se abate de la acest fel de mâncare.”, a mărturisit David.

Citește și: Victoria Beckham, în centrul atenției la nunta fiului ei. Vedeta a purtat o rochie simplă, dar a accesorizat-o cu bijuterii scumpe

De asemenea, el a mai mărturisit că a realizat că îi place să fie singur acasă, întrucât atunci are timp să experimenteze în bucătărie.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri