Michael Bergin/ Getty
Divertisment

Michael Bergin/ Getty

Cum arată și cu ce se ocupă acum actorul din Baywatch, Michael Bergin. Are 55 de ani, dar nu și-a pierdut deloc farmecul

Michael Bergin, faimosul actor și model care a cucerit inimile fanilor în anii ’90, este la fel de atrăgător la 55 de ani ca în perioada în care juca în „Baywatch”. Bergin, care a interpretat personajul JD Darius în faimosul serial, a continuat să rămână în atenția publicului nu doar pentru talentul său actoricesc, ci și pentru viața sa personală plină de evenimente.

Recent, Michael Bergin a participat la proiecția reuniunii „Baywatch” în Los Angeles, în cadrul debutului seriei documentare „After Baywatch: Moment In The Sun”. A fost o ocazie de a-l vedea din nou pe actorul care a fost un adevărat simbol al frumuseții masculine în anii '90, iar fanii au fost încântați să constate că farmecul său nu s-a estompat deloc.

Citește și: Carmen Electra, electrizantă în roșu. Actrița din „Baywatch”, într-o rochie mini, a făcut show la petrecerea lui Katy Perry

Bergin și-a început cariera ca model de lenjerie intimă pentru Calvin Klein, unde l-a înlocuit pe Mark Wahlberg. A fost remarcat rapid pentru fizicul său impresionant și carisma sa naturală, lucrând pentru branduri de renume precum Valentino, Giorgio Armani și Yves Saint Laurent. Însă, rolul din „Baywatch” a fost cel care i-a adus notorietatea la nivel mondial, transformându-l într-o adevărată vedetă.

Michael Bergin/ Profimedia
Michael Bergin/ Profimedia

În afara ecranului, Bergin a avut o relație romantică notabilă cu Carolyn Bessette, înainte ca aceasta să se căsătorească cu John F. Kennedy Jr. Relația lor a fost intens mediatizată, mai ales după tragicul accident de avion din 1999, în care Bessette și Kennedy și-au pierdut viața. În 2004, Bergin a publicat o carte intitulată „The Other Man”, în care a detaliat relația sa cu Bessette, susținând că au continuat să fie împreună chiar și după ce aceasta s-a căsătorit cu Kennedy.

Citește și: Și-a pierdut orice urmă de strălucire. Cum a fost surprinsă în Los Angeles Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch

Astăzi, Michael Bergin a lăsat în urmă cariera de actor și model, concentrându-se pe o nouă pasiune: imobiliarele. El lucrează ca agent imobiliar în Beverly Hills, fiind parte a agenției Compass. Bergin s-a specializat în vânzări, construcții noi, și închirieri de lux, folosindu-și experiența și cunoștințele pentru a-și asigura clienții de pe coasta Californiei.

În viața personală, Bergin este căsătorit din 2004 cu Joy Tilk, cu care are doi copii, Jesse, de 24 de ani, și Alana, de 20 de ani. Deși a lăsat în urmă lumina reflectoarelor de la Hollywood, Michael Bergin rămâne o prezență memorabilă, demonstrând că farmecul și eleganța nu țin cont de vârstă.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri