Loni Willison (1)
Divertisment

Credit foto: Profimedia Images

Și-a pierdut orice urmă de strălucire. Cum a fost surprinsă în Los Angeles Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch

Au trecut zece ani de când Loni Willison și Jeremy Jackson, actorul din „Baywatch”, au divorțat, iar acum fostul model a fost surprins din nou hoinărind pe străzi.

Dacă în urmă cu mai bine de un deceniu era prezentă la evenimentele grandioase de la Hollywood și obișnuia să strălucească, acum Loni Willison, în vârstă de 41 de ani, trăiește pe străzi, dar nu pare să fie afectată de situația în care se află, dovadă fiind cele mai recente imagini cu ea. 

Loni Willison, fotografiată în Los Angeles

Citește și: Loni Willison, fosta soție a actorului din Baywatch, o duce din ce în ce mai rău. Femeia e plină de vânătăi pe mâini

Dependentă de droguri, aceasta a fost surprinsă din nou pe străzile din Los Angeles, unde trăiește de ani de zile, iar în imaginile respective poate fi văzută îmbrăcată într-o fustă scurtă, pe care a asortat-o cu dresuri opace și un tricou, în timp ce pe cap și-a pus o șapcă.

Loni Willison, fotografiată în Los Angeles

În imaginile respective, ea poate fi observată cum împinge un coș de cumpărături în care are câteva lucruri, între care o pilotă, dar și când folosește un cuțit pentru a scrijeli în scoarța unui copac.

Loni Willison, fotografiată în Los Angeles

Loni Willison a vorbit despre situația dezastruoasă în care se află într-un interviu acordat în 2018.

"Sunt jefuită tot timpul. Oamenii îmi iau lucrurile. Pur și simplu vreau să fiu cât mai murdară posibil pentru ca nimeni să nu mă atace. Cu cât sunt mai murdară, cu atât mai bine. Și mai urât mirositoare. Mi-am tăiat părul pentru a arăta diferit. M-am tuns singură", spunea ea, în 2018, într-o discuție rară cu Daily Mail.

Citește și: Acum 10 ani, Loni Willison era model și se căsătorea cu un actor. Azi, trăiește pe străzi, caută prin gunoaie și umblă fără pantofi

Loni Willison trăiește pe străzi de aproape opt ani

Loni Willison
Loni Willison a adunat haine din tomberoane. / Foto: Profimedia

De-a lungul anilor, Loni a avut mult de tras din cauza dependenței de substanțe interzise și din cauza problemelor de sănătate mintală. A lucrat ca asistentă într-o centru de chirurgie estetică din Los Angeles, însă în 2016, după ce și-a pierdut jobul, ea a suferit o cădere. Ulterior, și-a pierdut casa și mașina, nu și-a permis să plătească o chirie, motiv pentru care a ajuns pe străzi. 

Loni Willison și Jeremy Jackson s-au căsătorit în 2012, dar mariajul lor nu a durat mult. În 2014, cei doi depuneau actele de divorț și o luau pe drumuri separate.

În fața reporterilor care au surprins-o în timp ce căuta prin tomberoane, Loni Willison mărturisea că "se descurcă foarte bine" și recunoștea că nu a mai vorbit cu fostul ei soț: "Nu am mai vorbit cu Jeremy, nici cu prietenii. Nu vreau să vorbesc cu nimeni, sunt foarte bine. Nu vreau ajutor", spunea ea în 2020.

Etichete: loni willison

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri