Carmen Electra/ Profimedia
Divertisment

Carmen Electra/ Profimedia

Carmen Electra, adevărul despre filmările pentru Baywatch. Purta mărimea XS la costumul de baie, dar i s-a spus să slăbească

Carmen Electra, cunoscută pentru rolul său iconic în serialul de succes Baywatch, a vorbit recent despre presiunile la care a fost supusă în timpul filmărilor, dezvăluind că, deși purta deja mărimea XS la costum de baie, i s-a cerut să slăbească. Actrița, acum în vârstă de 52 de ani, a reflectat asupra experiențelor sale din acea perioadă, oferind o perspectivă sinceră asupra standardelor de frumusețe impuse în industria divertismentului.

Într-un interviu acordat emisiunii Extra, Carmen Electra a mărturisit că, deși avea o siluetă foarte subțire, i s-a spus de mai multe ori că este „prea grasă” pentru rolul său în Baywatch.

Citește și: Carmen Electra, electrizantă în roșu. Actrița din „Baywatch”, într-o rochie mini, a făcut show la petrecerea lui Katy Perry

„Nu am fost niciodată cântărită oficial, dar mi s-a spus că sunt prea grasă”, a declarat actrița, adăugând că aceste comentarii veneau frecvent de la echipa de producție. În acel moment, Carmen purta un costum de baie de mărimea XS, o mărime extrem de mică pentru standardele obișnuite.

Carmen Electra/ Profimedia
Carmen Electra/ Profimedia

Baywatch, un serial de televiziune care a devenit rapid un fenomen global, era cunoscut nu doar pentru scenele dramatice de salvare de pe plajă, ci și pentru imaginea idealizată a salvamarilor. Carmen Electra, alături de colegii săi de platou, precum Pamela Anderson și David Hasselhoff, au devenit rapid simboluri ale frumuseții și fitness-ului. Cu toate acestea, în spatele camerelor, presiunile de a menține o imagine perfectă erau intense.

Citește și: Carmen Electra și-a îngrijorat fanii cu cea mai recentă apariție. Surse apropiate ei susțin că actrița nu plângea și nu era supărată

„Când mă uit înapoi acum, nu cred că am fost vreodată grasă sau că ar fi trebuit să slăbesc. Dar atunci, cei din echipă veneau la mine și spuneau: ‘Trebuie să dai jos câteva kilograme’, sau ‘Ar trebui să fii mai slabă’”, a povestit Carmen. 

Deși au existat aceste provocări, Carmen Electra privește în urmă cu drag la perioada Baywatch. Actrița a dezvăluit că și-a păstrat costumul de baie roșu, emblematic pentru rolul său. „Desigur, am păstrat costumul! Îl am înrămat!”, a spus Carmen.

În interviu, Carmen a povestit și despre interacțiunile sale cu colegii de platou, rememorând cum a trebuit să filmeze una dintre primele sale scene de sărut cu David Chokachi. „Eram foarte tânăra la acea vreme – era una dintre primele mele scene de sărut și am fost puțin prea entuziasmată!”, a spus Carmen râzând.

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri