angelina jolie si akala (2)
Divertisment

Angelina Jolie, surprinsă din nou în preajma rapperului britanic Akala / Foto: Profimedia

Care e, de fapt, statutul sentimental al Angelinei Jolie. În ultimul timp s-a vorbit tot mai des de o relație cu un rapper britanic

În ultimele luni s-a vorbit tot mai des despre faptul că Angelina Jolie ar avea o relație cu rapperul britanic Akala. În mai, revista In Touch spunea chiar că cei doi erau împreună de mai mult de un an. Iată că acum, surse din apropierea fostei soții a lui Brad Pitt demontează aceste speculații.

În ciuda informațiilor care susțineau că Angelina Jolie, în vârstă de 49 de ani, și Akala, de 40 de ani, petrec timp împreună în Londra și au o relație romantică, o sursă apropiară de actriță a spus pentru People că aceasta este "doar prietenă apropiată cu Akala și cu partenera lui". Aceeași persoană subliniază că partenera lui Akala "a fost de asemenea prezentă la fiecare eveniment" la care Jolie și rapperul au participat recent.

Citește și: Angelina Jolie, “blocată” în L.A. de divorțul cu Brad Pitt. Unde și-ar dori să se mute imediat după ce gemenii ei fac 18 ani

"Lucrează împreună cu toții", a spus sursa respectivă, care a adăugat și că actrița "rămâne focusată pe familia ei și nu are nicio relație momentan". Aceasta este a doua persoană care susține că Angelina și artistul al cărui nume real este Kingsley James McLean Daley nu formează un cuplu.

Angelina Jolie și rapperul Akala, tot mai apropiați

Legătura lor a devenit vizibilă pentru prima dată în mai 2023, când Akala s-a alăturat actriței și fiicelor ei, Zahara și Shiloh, la Festivalul literar Calabash din Jamaica. Martorii au povestit că bărbatul a fost protector și atent față de Angelina și copiii săi. Câteva luni mai târziu, în noiembrie, cei doi au fost surprinși luând cina la Milano, ceea ce a amplificat și mai mult speculațiile despre o posibilă relație.

După dezvăluirile din această primăvară ale celor de la In Touch, zvonurile s-au amplificat. Cei doi au fost văzuți în august, în timpul Festivalului de Film de la Veneția, părăsind împreună hotelul în care era cazată Angelina. Actrița și Akala sunt prieteni de câțiva ani și "împărtășesc aceeași pasiune pentru cauze sociale și umanitare", spun apropiații lor. Au colaborat la câteva proiecte, iar actrița are o părere foarte bună despre britanic.

Și zilele trecute, la premiera filmului lui Jolie, "Maria", Akala a fost prezent la eveniment și a pozat pe covorul roșu.

Citește și: Angelina Jolie, toată un zâmbet, la cumpărături cu fiica ei cea mică, Vivienne. Puștoaica e superbă și posedă o naturalețe cuceritoare

Citește și: De la ce porneau adesea certurile dintre Brad Pitt și Angelina Jolie în timpul mariajului lor

Etichete: relatie , angelina jolie , akala

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri