Angelina Jolie
Divertisment

Angelina Jolie, în Veneția / Foto: Profimedia

Angelina Jolie, "blocată" în L.A. de divorțul cu Brad Pitt. Unde și-ar dori să se mute imediat după ce gemenii ei fac 18 ani

Angelina Jolie a trăit toată viața în Los Angeles. Acum și-ar dori, însă, să se mute de acolo, dar nu o poate face din cauza divorțului încă în desfășurare. Deși ea și Brad Pitt s-au despărțit în urmă cu 8 ani, lupta pentru proprietățile lor și pentru custodia copiilor nu s-a definitivat nici acum.

Actrița de 49 de ani a făcut câteva declarații pentru The Hollywood Reporter. Aceasta a mărturisit că și-ar dori să plece departe de SUA, iar Cambodgia ar fi o variantă care i-ar surâde. Acolo ar avea parte de mai multă intimitate și umanitate, după cum ea însăși a spus.

Citește și: Angelina Jolie, toată un zâmbet, la cumpărături cu fiica ei cea mică, Vivienne. Puștoaica e superbă și posedă o naturalețe cuceritoare

Angelina Jolie Arrives At The Pier During The 81st Venice Film Festival - 29 Aug 2024
Angelina Jolie la Festivalul de Film de la Veneția. Profimedia

Angelina Jolie a crescut în Beverly Hills alături de mama ei, Marcheline Bertrand. A devenit cunoscută la Hollywood, iar angajamentele profesionale și, mai apoi, familia pe care și-a creat-o alături de Brad Pitt au ținut-o "blocată" în Los Angeles.

Starul, al cărui nou film o aduce în pielea Mariei Calles, nu-și poate face bagajele să plece de tot din SUA din cauză că are încă mult de furcă în urma divorțului care se lungește din 2016. Jolie și Pitt mai au în prezent doi copii minori, gemenii Vivienne și Knox, așa că Angelina nu se poate stabili deocamdată în alt parte. De abia în iulie 2026, gemenii vor împlini 18 ani și vor deveni adulți din punct de vedere legal. 

Viața la Hollywood nu-i mai place Angelinei Jolie

EXCLUSIVE: NO WEB UNTIL TUESDAY JUNE 8TH 12:30PM PST-PREMIUM EXCLUSIVE--Angelina Jolie Looks Chic As She Whisks Her Entire Brood Off To New York For Birthday Trip Amid Bitter Custody Battle With Brad Pitt

"Am crescut în acest oraș. Sunt aici pentru că trebuie să fiu din cauza divorțului, dar imediat cum ei împlinesc 18 ani, voi putea să plec. Când ai o familie mare, îți dorești să aibă parte de intimitate, de pace, de siguranță. Am o casă în care-mi cresc copiii, dar acest loc poate fi uneori... Umanitatea de care am avut parte în celălalt capăt al lumii nu este ceva cu care am crescut aici. După Los Angeles, voi petrece mult timp în Cambodgia. Îmi voi vizita rudele oriunde s-ar afla în lume. Îmi place să fiu cu oamenii pe care-i iubesc. Nu sunt o persoană care imploră să fie singură", a povestit actrița. Jolie a spus și că nu are mulți prieteni la Hollywood. "Nu am genul acesta de relații. Poate pentru că ai pierdut un părinte demult, poate e munca, poate pentru că ai fost trădat mult. Nu am prea mult relații apropiate, calde, pe care să mă bazez. Am câteva și sunt de ajuns. Mama îmi era foarte apropiată. Am pierdut-o. Am avut câțiva prieteni de-a lungul anilor, care nu au fost alături de familia mea la nevoie. Am vreo doi oameni în care am încredere".

Pe lângă gemenii Knox și Vivienne, Angelina și Brad mai au patru copii, dar toți au 18 ani sau mai mult, așa că se pot muta după bunul plac oriunde în lume. Actrița locuiește într-o reședință istorică, în Los Feliz, California, cumpărată după despărțirea de Pitt, în timp ce el trăiește aproape, în zona Los Angelesului.

Citește și: Medic estetician, despre frumusețea Angelinei Jolie: „Femeile o iubesc, dar nu știu de ce!” Detaliul pe care nu-l va putea schimba

 

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri