Ben Affleck
Divertisment

Ben Affleck / Getty Images

Ben Affleck, pregătit să iasă din nou la întâlniri după separarea de JLo. Condiția pe care trebuie să o „bifeze” viitoarea parteneră

Ben Affleck, actorul în vârstă de 52 de ani, este pregătit să meargă mai departe după despărțirea tumultuoasă de Jennifer Lopez, iar apropiați de-ai acestuia au dezvăluit ce condiție strictă trebuie să îndeplinească viitoarea lui parteneră.

Ben Affleck, care în trecut a avut probleme cu alcoolul, a reluat relația cu Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, în 2021. Anul acesta, însă, după luni de speculații potrivit cărora mariajul lor este pe butuci, actrița a depus actele de divorț.

Citește și: Cum au reacționat copiii lui Jennifer Lopez și ai lui Ben Affleck când au aflat de divorț. Aceștia erau foarte apropiați

Conform unor surse apropiate, actorul a trecut prin momente dificile după despărțirea de Jennifer Lopez și a înțeles cât de important este să nu ajungă din nou să consume alcool. Tocmai de aceea, o eventuală viitoare parteneră ar trebui să îndeplinească o regulă strictă.

„Ben nu a renunțat la relații și, în sfârșit, se simte pregătit să meargă mai departe și să iasă la întâlniri”, a dezvăluit un apropiat, potrivit Daily Mail.

Citește și: Dezvăluiri despre tensiunile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ajunsese să fie ca o mamă pentru el!”

„Nu va intra într-o relație serioasă până când divorțul nu va fi finalizat, dar asta nu înseamnă că nu poate ieși la întâlniri. El își dorește să iasă cu cineva care nu consumă alcool. Acești ultimi doi ani au fost dificili pentru Ben, dar, pe măsură ce începe să se vindece, un lucru este foarte clar: recuperarea lui este pe primul loc. Nu-și va pune sobrietatea în pericol”, a mai precizat sursa respectivă.

Jennifer Lopez a fost cea care a depus actele divorțului de Ben Affleck

Ben Affleck și Jennifer Lopez
Ben Affleck și Jennifer Lopez, alături de copiii lor, au luat prânzul la un hotel din Beverly Hills. / Foto: Profimedia

Potrivit revistei Variety, Lopez a depus cererea la tribunalul superior din comitatul Los Angeles. Data oficială a separării este menţionată ca fiind 26 aprilie.

Cei doi s-au căsătorit în Las Vegas în iulie 2022, după ce şi-au reluat relaţia de acum două decenii. Lopez, în vârstă de 55 de ani, şi Affleck, în vârstă de 52 de ani, au început o relaţie la începutul anilor 2000, pe care tabloidele au numit-o la acea vreme „Bennifer”.

Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Şi se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a scris Lopez anunţând prima lor nuntă, rapidă, în Las Vegas, în iulie, şi semnând ca Jennifer Lynn Affleck.

Citește și: Apropiații lui Jennifer Lopez nu au cuvinte de laudă despre soțul ei: "Nimeni, cu excepția mamei ei, nu-l place pe Ben Affleck"

După nunta din Las Vegas, cei doi s-au căsătorit din nou în cadrul unei ceremonii fastuoase în Georgia la 20 august 2022,.

Dizolvarea căsătoriei lor a urmat unor relatări conform cărora cei doi trăiau separat de luni bune. Și-au scos la vânzare casa din Beverly Hills şi, în mai, Lopez a anunţat pe site-ul său că este „îndurerată şi devastată” de anularea turneului său de vară „This Is Me ... Live”.

„Vă rog să ştiţi că nu aş face asta dacă nu aş simţi că este absolut necesar”, a spus ea, promiţându-le fanilor că vor fi „împreună din nou”. Turneul urma să fie primul după cinci ani, după primul său album solo din ultimul deceniu, „This Is Me ... Now”.

 

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri