Bella Hadid
Divertisment

Bella Hadid a închis show-ul Victoria's Secret 2024. / Foto: Profimedia

Bella Hadid și-a expus picioarele de supermodel în niște pantaloni scurți care nu au acoperit-o mai deloc. Relaxată, într-o zi normală

După ce a avut o apariție surpriză la show-ul Victoria's Secret de anul acesta, pe care l-a și închis, de altfel, Bella Hadid a reintrat pe "radarul" paparazzilor. Șatena, care se confruntă cu probleme serioase de sănătate de circa 15 ani și care s-a retras o vreme din lumina reflectoarelor, a revenit în forță.

A făcut furori pe podiumul de prezentare al Victoria's Secret într-un set de lenjerie intimă roșie, asortat cu "aripi" imense, marcă înregistrată a brandului care le numește "îngerași" pe modelele sale. Într-o formă fizică de invidiat s-a arătat și pe străzile din West Hollywood, în timp ce mergea la ora de Pilates. Surprinzător a fost cum s-a îmbrăcat în această zi obișnuită din viața ei.

Citește și: Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes. Modelul a apărut într-o rochie transparentă, care nu a lăsat loc imaginației

Bella Hadid
Bella Hadid, spre ora de Pilates / Foto: Profimedia

Nemachiată, cu ochelari de vedere și cu părul lăsat liber, Bella a pus pe ea un maiou subțire și semitransparent pe care l-a acoperit parțial cu o geacă oversized. Pe cât de acoperită a fost de haina largă, pe atât de golașă a fost în partea inferioară. Modelul a purtat doar o pereche de pantaloni extrem de scurți, ce păreau luați din sertarul cu lenjerie. Cu șosete în picioare și încălțări comode, Bella s-a aflat la volanul mașinii ei de teren, și-a pus combustibil și s-a îndreptat spre sală pentru sesiunea de Pilates.

Considerată cea mai frumoasă femeie din lume, Bella Hadid este model internațional, a defilat pentru toți marii creatori de modă, e bogată, celebră și apreciată. Cu toate acestea, problemele grave de sănătate nu au ocolit-o. Sora mai mică a lui Gigi Hadid a povestit despre calvarul din ultimii aproape 15 ani, când s-a luptat cu o "suferință invizibilă". La fel ca mama ei, Yolanda, și ca fratele ei mai mic, Anwar, Bella suferă de boala Lyme. Epuizarea și efectele afecțiunii care a venit la pachet cu o mulțime de alte probleme au pus-o la pământ. Nu de puține ori a suferit dureri groaznice sau a simțit că e la capătul puterilor.

Citește și: Bella Hadid, despre calvarul din ultimii 15 ani. Suferă de o formă gravă de Lyme: “Universul lucrează prin cele mai dureroase căi”

 

 

Etichete: bella hadid

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri