Ashley Park
Divertisment

Ashley Park / Profimedia Images

Ashley Park, vedeta din „Emily In Paris”, dezvăluiri despre problemele de sănătate: „Este un miracol că am putut să joc în serial!”

Ashley Park, actrița cunoscută pentru rolul interpretat „Emily In Paris”, susține că este un miracol că a putut să joace în acest serial după lupta cu problemele de sănătate, fiind diagnosticată cu leucemie și șoc septic.

În vârstă de 33 de ani, actrița a revenit în rolul lui Mindy Chen în cel de-al patrulea sezon al serialului de succes „Emily In Paris”, în care joacă rolul celei mai bune prietene ale lui Emily, personaj interpretat de actrița Lily Collins.

Într-un interviu acordat recent, Ashley a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat și a precizat că acestea au făcut-o mai puternică și mai determinată să-și îndeplinească țelurile.

Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Citește și: Ashley Park, una dintre protagonistele serialului „Emily in Paris”, spitalizată în urma unui şoc septic

De asemenea, ea a susținut că iubitul ei, Paul Forman, i-a salvat viața și a declarat că nu ar fi aici fără el. Ashley a fost diagnosticată cu leucemie în adolescență, când avea doar 15 ani,  însă a întârziat să caute ajutor deoarece a crezut că simptomele erau doar niște „dureri de creștere”.

Ashley Park și Paul Forman

Vorbind în podcastul My First Time, ea a spus: „Este atât de nebunesc să fiu femeia care sunt acum. Am fost diagnosticată chiar înainte de Crăciun. Dansam și făceam o mulțime de activități extrașcolare, dar întârziam la toate cursurile pentru că nu puteam să urc scările la timp. Aveam vânătăi peste tot și pierdusem atât de mult în greutate. Dar toată lumea se schimbă când ai 15 ani. Eu îmi spuneam: `Grozav, cresc, pierd toată grăsimea de copil`”, a povestit ea.

După ce a ignorat simptomele, Ashley a mers în cele din urmă la medicul pediatru al școlii, unde a făcut un test de sânge, iar acesta a sfătuit-o să meargă imediat la urgențe. După ce a ajuns la spital, Ashley a rămas acolo timp de opt luni pentru tratament, pierzându-și în acest timp părul pe care îl iubea.

În timpul tratamentului pentru cancer, Ashley a avut șansa să-și îndeplinească o dorință cu ajutorul fundației „Make A Wish”, astfel că a ales să meargă la New York pentru a vedea un spectacol de pe Broadway. Acolo a fost inspirată să urmeze o carieră în teatrul muzical, hotărâtă să nu lase boala să o definească și să o oprească din a-și urma visele.

Ea a reușit să-și recupereze forța și a reușit să joace rolul lui Millie Dillmount în producția liceului ei, Thoroughly Modern Millie - Ashley purtând peruci făcute din propriul ei păr în timpul reprezentației.

Citește și: Cum au ajuns Jamie Dornan și unul dintre prietenii săi la spital în Portugalia, după doar o zi de vacanță. „Am fost norocoși că am scăpat cu viață”

După ce am ieșit din spital, am decis că nu vreau să las boala să mă definească și mi-am spus că într-o zi voi avea din nou părul lung, astfel că oamenii nu vor ști prin ce am trecut. Dar, într-un fel, m-a definit, chiar dacă nu mi-am dorit asta. Am avut o formă rară leucemie, care este mai grea și se răspândește mai repede. Dar văd asta ca pe o binecuvântare, pentru că, în loc de un protocol de tratament de trei ani, a fost unul cu adevărat viguros”.

Totodată, Ashley a mărturisit că nu a crezut niciodată că ar putea face teatru, însă părinții ei au fost cei care au încurajat-o, care i-au spus că poate face orice își dorește.

Totuși, după ce a trecut peste acea încercare de sănătate și  s-a bucurat de succes în plan profesional grație rolului interpretat în „Emily In Paris”, Ashley a primit o altă lovitură, la începutul acestui an fiind diagnosticată cu șoc septic.

Boala ei a apărut în timpul unei vacanțe romantice cu iubitul și colegul ei de platou, Paul, care joacă rolul lui Nicolas de Leon, iar Ashley a fost dusă în Dubai pentru tratament, departe de prietenii și familia ei.

„Mă simt norocoasă, de fapt. Este un fel de miracol faptul că m-am recuperat atât de repede. Nu cred că aș fi reușit fără el”, a spus ea.

Ashley Park

Ce spunea Ashley la începutul anului, când a fost diagnosticată cu șoc septic

Actriţa americană se afla în vacanţă în luna decembrie în momentul în care a făcut amigdalită, care „s-a transformat într-un şoc septic critic”, ce i-a „infectat şi afectat mai multe organe”.

„Sunt recunoscătoare că starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit în ciuda a ceea ce ni s-a spus iniţial”, a scris Ashley Park într-un mesaj care însoţeşte fotografiile ce o prezintă în timp ce era conectată la tuburi şi perfuzii într-un pat de spital.

Ea le-a mulţumit, de asemenea, medicilor şi asistentelor de la secţia de terapie intensivă, precum şi angajaţilor din staţiunea Joali Being din Maldive.

În 2023, Ashley Park a jucat în producţii precum „Joy Ride”, sezonul al treilea din „Only Murders in the Building” şi „Beef”.

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri