Andreea Marin
Actualitate

Andreea Marin / Facebook

Andreea Marin, despre cum a ajuns să slăbească: „Am căzut pe stradă. Pur și simplu, în timpul filmărilor!” Ce i-a spus medicul

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Andreea Marin. Fosta prezentatoare TV are 49 de ani și se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care a obținut-o după ce a slăbit, fiind împinsă de niște probleme de sănătate. „Am greutatea din liceu”, spune ea mândră, explicând că a topit kilogramele în plus pentru că nu se simțea bine.

În cadrul podcastului moderat de Mihai Morar, Andreea Marin a explicat cum a ajuns să slăbească. Concret, ea a susținut că avea probleme de sănătate, nu putea respira, iar un medic cardiolog i-a spus că se confruntă cu astfel de simptome din cauza greutății.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„S-a întâmplat ceva cu mine, într-adevăr. Acum un an. În timpul muncii, am căzut pe stradă. Pur și simplu, în timpul filmărilor. A venit salvarea rapid, colegul cu care filmam s-a alertat, am fost dusă rapid la spital, iar acolo medicii m-au pus pe picioare. Astfel de episoade, cu perfuzii, am avut din plin în anii în care, de exemplu, făceam televiziune și în care munceam de luni până duminică, zile și nopți. Era o presiune a directului, nu exista să nu-ți iasă ceva, nu puteai să repari. Era în direct, se vedea. Nu exista să schimbi ceva, să repari săptămâna viitoare. Nu, totul trebuia să fie perfect. Medicii m-au pus pe picioare în momentul acela, după care m-am întors pentru că am observat că nu respir bine”, a dezvăluit ea.

Citește și: Andreea Marin a răbufnit. Ce spune vedeta despre relațiile toxice: „Voi, bărbații, credeți că o femeie e curtată doar de voi”

Andreea Marin a detaliat simptomele cu care se confrunta: „Nu în timpul zilei când sunt în vervă, când sunt agitată, ci seara, la sfârșitul zilei. Seara, când voiam mă puneam să adorm. Era o senzație foarte neplăcută, care mă dusese la anxietate, la atacuri de panică. Ca să vă închipuiți, vă spun că era o senzație ca aceea de înec, când simți că nu mai ai aer fiind sub apă”, a mai precizat ea, continuând: „M-am gândit la probleme de inimă, pentru că în familie am un astfel de istoric, tatăl meu a murit de infarct și am ajuns la cardiolog foarte bun care mi-a spus „Știți, noi ne-am întâlnit acum 20 de ani”. Și, acum 20 de ani, zice el, în timp ce mă duce pe un hol și mă suie pe un cântar din ăla cu greutăți, ca pe timpuri, îmi spune: „Acum 20 de ani aveați 20 de kilograme în minus. M-am urcat pe cântar, am făcut un calcul și mi-am dat seama că avea dreptate. În 20 de ani luasem 19 kilograme. Fiind înaltă, nu-ți dai seama, nu ți se pare o dramă. Crede-mă că mi-a picat fața, nu mi-am dat seama că poate fi o diferență atât de mare. Medicul mi-a spus: sport, dietă și sex. (...) Mi-a spus că nu am nimic la inimă, am făcut niște teste și m-a făcut să înțeleg că corpul meu are o toleranță. M-am apucat de dietă, am slăbit cinci kilograme în prima lună, iar apoi, într-un an, am dat jos alte 15 kilograme. Am greutatea din liceu”, a mai spus vedeta.

Citește și: Andreea Marin și fiica ei, una mai elegantă ca cealaltă, amândouă premiate la o gală. Înaltă, cu ochi magnetici, Violeta e o apariție

În ceea ce privește eforturile pe care le face pentru a se menține în formă, ea a mărturisit că face și sport, adică merge de două ori pe săptămână la pilates, iar uneori mai aleargă pe bandă. Totodată, ca să-și mențină fermitatea pielii, ea merge la un salon de înfrumusețare, unde încearcă diferite proceduri.

Ce a făcut Andreea Marin pentru a slăbi

Citește și: Andreea Marin, relaxare în costum de baie, pe marginea piscinei, în SUA. A dezvăluit ce face pentru a arăta atât de bine la 48 de ani

De curând, vedeta a și explicat ce a făcut pentru a slăbi. A renunțat la alimentele bogate în grăsimi și zahăr, dar și la prăjeli, fast food și sosuri. „Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână îmi iese, nu mai mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica. Și am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului”, spunea vedeta acum câteva săptămâni, într-o emisiune la Antena Stars.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri