Divorț neașteptat în industria muzicală. Un DJ celebru divorțează după aproape 30 de ani de căsnicie

Un DJ celebru divorțează după aproape 30 de ani de căsnicie. Soția lui a fost cea care a solicitat dizolvarea căsniciei, citând diferențe ireconciliabile.

Naomi Raddon și DJ Kaskade, pe numele lui real Ryan Gary Raddon, au decis să se despartă după 27 de ani și zece luni de căsnicie. Cei doi erau căsătoriți din august 1996, iar, potrivit documentelor depuse în instanță, data separării a fost indicată ca fiind 27 iunie 2024.

Naomi și Ryan, în vârstă de 53 de ani, au împreună un copil, o fată pe nume Isla Raddon, în vârstă de 14 ani.

Naomi Raddon și DJ Kaskade divorțează după aproape 30 de ani de căsnicie / Profimedia Images

Citește și: Catherine Zeta-Jones, vacanță romantică la schi cu Michael Douglas: “Aș putea lua aurul la Olimpiadă”. Declarația de iubire a actorului

Conform documentelor depuse în instanță, Naomi a solicitat custodia fiicei lor și a cerut ca Ryan să achită taxele de divorț și să plătească o pensie de întreținere.

Într-un profil al artistului, care a fost publicat în iunie 2023, interpretul piesei „I Remember” dezvăluia că a cunoscut-o pe Naomi, care este pilot de elicopter, prin intermediul unor prieteni comuni la un show din Provo, Utah, unde participau la niște cursuri ale Universității din Utah. De asemenea, cei doi au fost uniți și de pasiunea pentru snowboard, potrivit sursei citate.

Naomi Raddon și DJ Kaskade divorțează după aproape 30 de ani de căsnicie / Profimedia Images

„Sincer, povestea mea începe acolo”, a declarat el pentru publicație despre primul său concert ca DJ într-un local din centrul orașului numit Club Manhattan.

„Am câștigat, cred, vreo 300 de dolari sau ceva de genul”, a spus Ryan. „Și m-am gândit: `Mă plătesc să pun muzică? E incredibil. Asta trebuie să fac cu viața mea`”.

Citește și:Cerere în căsătorie cu final neașteptat. De ce s-a ales un bărbat cu o palmă de la iubită, deși inițial tânăra păruse fericită

DJ Kaskade este considerat unul dintre cei mai bine plătiți DJ din lume, având o avere estimată la 60 de milioane de dolari în 2023.

Kaskade a lansat douăsprezece albume de studio și a fost nominalizat la opt premii Grammy. Potrivit Forbes, artistul „a fost primul artist solo de muzică electronică ce a vândut toate biletele la Navy Pier” în orașul său natal, Chicago, și „primul artist de muzică electronică desemnat cap de afiș la Coachella”.

Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.