Michael Madsen și DeAnna Madsen divorțează după 28 de ani de căsnicie / Profimedia Images
Actualitate

Actor Michael Madsen (R) poses with wife actress DeAnna Madsen during his Hand and Footprint Ceremony at TCL Chinese Theatre on November 16, 2020, in Hollywood, California. The ceremony is the first of its kind held by the TCL Chinese Theatre since the beginning of the coronavirus pandemic.,Image: 569280618, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Un actor de la Hollywood divorțează după 28 de ani de căsnicie: „O învinovățește pe soție pentru sinuciderea fiului lor”

Michael Madsen, vedeta din „Kill Bill”, a divorțat de soția sa, DeAnna Madsen, după 28 de ani de căsnicie, iar motivul, potrivit unor surse, ar fi unul extrem de dureros.

Deși în documentele depuse în instanță și obținute de jurnaliștii de la Page Six actorul a citat „diferențe ireconciliabile” ca motivul separării, surse apropiate acestuia au dezvăluit că el și DeAnna s-au despărțit pentru că el o învinuia pentru sinuciderea fiului lor, Hudson.

Michael Madsen și DeAnna Madsen divorțează după 28 de ani de căsnicie / Profimedia Images

În vârstă de 26 de ani, Hudson s-a împușcat în ianuarie 2022, iar la scurt timp Michael și DeAnna s-au despărțit, actorul considerând că aceasta l-a împins pe fiul lor să se sinucidă, prin comportamentul neglijent și consumul exagerat de alcool.

Citește și: Eva Mendes, secretul unui ten strălucitor și fără imperfecțiuni. Obiceiul care a salvat-o pe celebra actriță

Totodată, actorul a insistat că problemele lor depășesc cu mult doar „diferențele ireconciliabile”, susținând că soția sa a „contribuit semnificativ” la problemele sale personale din ultima perioadă.

Concret, Michael a pretins că este prins într-o relație abuzivă și toxică, iar totul a culminat cu arestarea lui pe nedrept de luna trecută. Mai exact, actorul a fost reținut pe 17 august, fiind acuzat de violență domestică, după ce DeAnna a susținut că el ar fi împins-o în timpul unei dispute.

Michael Madsen, DeAnna Madsen

El a fost nevoit să plătească o cauțiune de 20.000 de dolari, iar la scurt timp oamenii legii au anunțat că nu vor continua cercetările din cauza lipsei de dovezi.

Pe lângă divorț, Michael vrea să obțină acum și un ordin de restricție împotriva fostei partenere.

„Odată ce ușile celulei se închid în spatele tău, căsncia sau relația în care te afli a ajuns la final, iar cazul meu nu face excepție”, a spus el, potrivit Page Six.

Citește și: Irina Shayk, în cei mai scurți pantaloni, a defilat pe stradă ca pe podium. Picioarele lungi s-au văzut în toată splendoarea

Ce declarații a făcut DeAnna Madsen

La scurt timp după ce Michael a fost arestat, DeAnna a respins afirmațiile acestuia potrivit cărora ea ar fi intrat cu forța în reședința lui. Mai exact, ea a declarat pentru Los Angeles Times că încă împărțeau casa din Malibu și nu erau separați.

„Michael are probleme”, a declarat ea într-un comunicat pentru Hollywood Reporter, adăugând: „Eu și copiii noștri l-am susținut cât am putut de bine. Solicităm intimitate în acest moment”.

Pe lângă Hudson, fostul cuplu mai are doi copii - Luke, de 18 ani și Calvin, de 27 de ani. Michael este, de asemenea, tatăl altor doi copii - Christian, de 34 de ani și Max, de 30 de ani, din căsnicia cu Jeannine Bisignano. De asemenea, DeAnna mai are un fiu din relația cu Brian Setzer.

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri