Jennifer Lopez
Divertisment

Jennifer Lopez la Globurile de Aur 2024 / Foto: Profimedia

Pe cine s-a bazat Jennifer Lopez după ce s-a despărțit de Ben Affleck: „Mi-au fost alături în cea mai dificilă perioadă din viața mea”

Jennifer Lopez a acordat primul interviu după ce a depus actele de divorț de Ben Affleck, mărturisind că ultimul an a fost extrem de dificil în viața ei personală. Ea a subliniat, însă, că în toată această perioadă i-a avut alături pe gemenii ei, Max și Emme.

Actrița și cântăreața în vârstă de 55 de ani a stat de vorbă cu jurnalista Nikki Glaser de la revista Interview și nu s-a ferit să abordeze chiar și cele mai sensibile subiecte.

Citește și: Cum au reacționat copiii lui Jennifer Lopez și ai lui Ben Affleck când au aflat de divorț. Aceștia erau foarte apropiați

Astfel, după ce a recunoscut că a suferit teribil după separarea de Ben Affleck, ea a subliniat că a găsit puterea de a merge mai departe, întrucât „o relație nu o definește”. În plus, îi are pe cei doi copii din căsnicia cu Mark Anthony, pe Max și pe Emme, în vârstă de 16 ani, care au fost stâlpul ei de susținere în acest an.

jennifer lopez copii

Ea a subliniat că a încercat să se concentreze pe lucrurile pozitive din viața ei în această perioadă dificilă: „Cum aș putea să nu fiu atentă la asta când am doi copii frumoși și când se întâmplă atâtea lucruri frumoase în viața mea? Pur și simplu nu pot”, a spus ea potrivit Hello Magazine.

Continuând discuția, artista a declarat: „Aceste lucruri încep să devină clare precum cristalul abia atunci când treci prin momente dificile și bifezi dezamăgiri pe care nu ți le-ai fi putut imagina”.

„Călătoria mea a început probabil când am avut copii, iar asta a fost acum 16 ani. Începi să te îndepărtezi treptat de lucruri - asta nu este corect, asta nu este bine - și începi să fii pe cont propriu, iar apoi începi să pui piesele împreună și să te gândești: `Oh, am reușit. Am făcut asta`”, a mai spus ea.

Citește și: Dezvăluiri despre tensiunile dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ajunsese să fie ca o mamă pentru el!”

În ceea ce privește motivul pentru care și-a anulat turneul, ea a spus că nu regretă deloc: „Am fost atât de sfâșiată de durere, nu mi-am dorit să dezamăgesc pe nimeni, dar pur și simplu am avut nevoie să fiu cu copiii mei și să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat. Și sunt bucuroasă că am făcut-o, pentru că a fost o perioadă foarte dificilă pentru mine. Probabil cea mai dificilă perioadă din viața mea, dar și cea bună, pentru că am învățat să lucrez cu mine”.

Jennifer Lopez, despre renunțarea la atingerea perfecțiunii: "Cineva care te iubește cu adevărat, te va ajuta să vindeci acele părți din tine"

Citește și: Jennifer Lopez, despre ura de pe internet și criticile primite după divorțul de Ben Affleck: "Știu că sunt o persoană bună"

În aceeași discuție cu comedianta Nikki Glaser, cea care i-a luat interviul, J.Lo a spus că i-a luat ceva timp până a învățat să se iubească pe sine cu adevărat, pentru că de aici îi poate lăsa și pe alții să o accepte și să o iubească cu toate imperfecțiunile. De asemenea, pentru prima dată, simte că nu are nevoie de cineva pentru a se simți completă.

"Asta, pentru mine, este un lucru înfricoșător și confuz, pentru că pare că 'Oh, nu ai putea să mă iubești dacă am defecte. Trebuie să fiu perfect pentru a fi iubită'. Dar nu e adevărat! Cineva care te iubește cu adevărat, te va ajuta să vindeci acele părți din tine. Asta am învățat despre iubire: este un lucru sigur. Mă faci să mă simt în siguranță, iar când nu reușesc să ating măreția, mă înțelegi și mă ajuți să cresc și să devin mai bună, pentru că ai limitele tale și eu am limitele mele. Și spun: 'Iată unde nu reușești pentru mine și iată unde nu reușesc eu pentru tine'. Așa că, ne îmbunătățim în aceste aspecte împreună", a spus Lopez.

Etichete: copii , divort , jennifer lopez

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri