Un bărbat și-a anulat nunta după un gest făcut de cumnata lui/ Shutterstock
Actualitate

Un bărbat și-a anulat nunta după un gest făcut de cumnata lui/ Shutterstock

Un bărbat și-a anulat nunta după un gest făcut de cumnata lui: „Spațiul meu personal a fost încălcat în mod grav”

Povestea unui bărbat a devenit virală în mediul online, după ce acesta a dezvăluit că și-a anulat nunta din cauza unui gest șocant făcut de cumnata lui. El a povestit pe o platformă de socializare că și-a petrecut opt ani crescând o barbă impresionantă, doar pentru a se trezi într-o noapte cu cumnata sa încercând să i-o radă în timp ce dormea. Incidentul a dus la sfârșitul relației sale de șase ani și la anularea nunții programate.

Bărbatul a explicat că, deși el și logodnica lui au fost logodiți și fericiți timp de un an, relația lor a fost marcată de tensiuni din cauza surorii ei. Acesta a simțit mereu că sora logodnicei nu-l plăcea și că relația celor două femei era prea apropiată, uneori chiar dominantă. Totul a culminat într-o seară, când bărbatul și viitoarea sa soție au avut o ceartă aprinsă pe tema bărbii lui „foarte groase”. Femeia a plecat furioasă, trântind un pahar de vin și o farfurie.

Citește și: S-au căsătorit după ce le-au murit partenerii, iar la nuntă au avut parte de o surpriză: „A părut o binecuvântare!” Imagini virale

„Am ajuns să dorm pe canapea și m-am trezit în jurul orei 4 dimineața cu Sally, cumnata mea, ținând un aparat de ras la fața mea. Încerca să-mi radă barba, așa că am împins-o de pe mine”, a povestit bărbatul pe platforma de socializare. După incident, logodnica lui a sărit în apărarea surorii, acuzându-l că a rănit-o.

Bărbatul, șocat și rănit de gestul invaziv al cumnatei și de lipsa de sprijin a logodnicei, a decis să anuleze nunta și să își facă bagajele. „Am simțit că spațiul meu personal a fost încălcat într-un mod grav. Am crescut acea barbă timp de opt ani și pentru mine avea o semnificație aparte. Faptul că cineva s-a gândit că are dreptul să o taie fără consimțământul meu m-a făcut să realizez că trebuie să reevaluez relația mea”, a spus el.

În zilele care au urmat, bărbatul a primit numeroase mesaje de la fosta sa logodnică, rugându-l să nu plece și afirmând că este însărcinată. De asemenea, a fost bombardat cu texte în care era acuzat că fosta parteneră ar fi încercat să-și ia viața. Ulterior, s-a confirmat că femeia a fost internată într-o unitate de psihiatrie timp de două săptămâni pentru a primi îngrijiri.

Citește și: Gestul făcut de mire în momentul când tăia tortul împreună cu mireasă. Nuntașii au rămas șocați: „Divorțam imediat”

„Avansul pentru nuntă nu poate fi rambursat, dar oricum urma să fie plătit de părinții ei, așa că nu-mi pasă. Mi-am contactat și avocații pentru a mă asigura că nu voi avea alte probleme.”, a mai spus bărbatul.

Utilizatorii au fost șocați de comportamentul celor două femei: „Drama și comportamentul celor două ți-au arătat cum ar fi fost viitorul tău dacă te-ai fi căsătorit cu acea fată și cu sora ei înfricoșătoare”, a scris un utilizator. Un altul a adăugat: „Femeia părea imatură și cu siguranță nu știa să impună limite când vine vorba de sora ei și de relația voastră.”

Etichete: nunta , gest , cumnata , barba , anulare

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?