cuplu cu diferență mare de vârstă
Actualitate

Nova Hawthorne are 29 de ani și iubitul ei, James, are 63 de ani. / Foto: Profimedia

Nova are 29 de ani, iubitul, 63: "Mi-e teamă că va muri". El o întreținea la început, acum e asistentul ei și a trecut-o în testament

Relațiile cu diferențe mari de vârstă nu mai sunt o excepție în ziua de azi. Mulți spun că dragostea nu ține cont de anii din buletin ai partenerilor, dar astfel de povești tot sunt privite cu circumspecție. 

Nova Hawthorne, o femeie de 29 de ani din Australia, este într-o relație cu James, în vârstă de 63 de ani. Cei doi s-au cunoscut într-un fel inedit, dar spun că s-au îndrăgostit lulea și că nu-și văd viața unul fără celălalt.

Nova a vorbit deschis despre cum l-a întâlnit pe James. Avea 23 de ani și trăia în chirie, când a fost evacuată din casă. Traiul i-a devenit imposibil de dus de una singură, așa că l-a sunat pe James, un bărbat pe care l-a cunoscut pe un site cu totul atipic, în care bărbați cu bani caută tinere pe care să le întrețină. El i-a propus să se mute în casa lui până când Nova își termină studiile. A acceptat fără teamă și fără ezitare, sigură că avea să fie o mutare temporară.

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, relație din 2014, diferență de vârstă de 35 de ani: “Eu sunt mai geloasă”

cuplu cu diferență mare de vârstă
Nova Hawthorne are 29 de ani și iubitul ei, James, are 63 de ani. / Foto: Profimedia

"Habar nu aveam că urma să ne îndrăgostim. Am descoperit că eram compatibili și din punct de vedere domestic. Mi-a plăcut că vorbea despre iubirea lui pentru mediu și pentru dreptate socială, dar și atitudinea lui onestă și sinceră cu privire la respectul pe care-l oferea femeilor care erau lucrătoare sexual. Ne-am întâlnit într-o seară de iulie, în 2019. Mi-a gătit cina la el acasă și da, relația intimă a fost incredibilă", a spus ea pentru publicația Metro

La câteva săptămâni după ce au început o relație, tânăra i-a spus partenerului ei că-l iubește. Iar răspunsul lui a fost unul pe măsură: "Slavă Domnului că ai zis-o prima. Mie îmi era prea teamă".

James a devenit asistentul iubitei și a trecut-o chiar și în testament

Nova Hawthorne

După ce Nova și-a terminat studiile, iubitul a răsplătit-o cu o vacanță în Bali și Vietnam. "Nu am intenționat să mă îndrăgostesc de bărbatul care mă întreținea, dar am făcut-o. Și lăsați-mă să vă spun că viața nu a fost nicicând mai dulce", a mai spus Nova.

Dacă la început James plătea toate cheltuielile lui și ale iubitei, acum acesta a renunțat la jobul lui de consultant de business și a devenit asistentul Novei. Aceasta face conținut pentru adulți pe o platformă online, iar iubitul o ajută să filmeze și să editeze imaginile. Tânăra este trecută chiar și în testamentul partenerului. 

Citește și: O bunică de 50 de ani vrea să se căsătorească cu un puști de 22 de ani: ”Nu voi lăsa diferența de vârstă să stea în calea fericirii!”

Conform needtoknow.co.uk, pentru care Nova a dat un interviu recent, singura ei grijă este ca bărbatul pe care-l numește sufletul ei pereche să nu se stingă. "Sigur că am temeri legate de vârsta lui James. Încerc să nu-mi încarc gândurile cu asta și vreau să-mi redirecționez energia pentru a ne bucura de fiecare zi pe care o avem împreună. În nicio relație nu știi care e ultima zi alături de cineva. Știu că James are o viață întreagă de experiență și o împarte cu mine în fiecare zi. Sunt sigură că atunci când povestea noastră va ajunge la final, dintr-o decizie comună sau într-un fel permanent, voi fi deschisă să caut noi relații. Nu știu ce ne rezervă viitorul, dar știu că James n-ar vrea să fiu singură. Mereu a vrut ca eu să fiu fericită și iubită".

Despre cum este privită de străini diferența de vârstă de peste trei decenii dintre ei, tânăra a declarat: "Mulți oameni presupun că o diferență mare de vârstă înseamnă automat interese, țeluri și valori incompatibile. Dar asta nu se întâmplă mereu. Relația e construită pe valori comune, respect reciproc, nu doar pe vârstă. Relațiile cu diferențe de vârstă sunt criticate mai dur decât alte feluri de relații, dar sunt la fel ca toate celelalte. James și cu mine suntem în stagii diferite ale vieții. Nu-mi doresc o familie cu ei. Nu am intrat în această relație cu gândul de a avea copii împreună".

 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri