Poți să ghicești diferența de vârstă dintre ele
Actualitate

O femeie și fiica ei vitregă, imagini virale pe TikTok / Captură video TikTok

O femeie și fiica ei vitregă, virale pe Tiktok, după ce i-au provocat pe oameni să ghicească diferența de vârstă dintre ele

O femeie și fiica ei vitregă au stârnit ample comentarii printre utilizatorii de TikTok, după ce au făcut public un videoclip în care apar cerându-le oamenilor să ghicească diferența de vârstă dintre ele.

În imaginile respective, care au fost văzute de peste 2,5 milioane de ori, creatoarea de conținut Nika Diwa, care trăiește în Statele Unite ale Americii, apare alături de fiica soțului ei, Emeka Joseph Ihedigbo, pe care o numește „fiică bonus”. Fără să stea pe gânduri, ea i-a provocat pe utilizatorii de internet să ghicească diferența de vârstă dintre ele.

„Puteți să ghiciți diferența de vârstă dintre mine și fiica bonus?”, întreabă creatoarea de conținut, adăugând: „Indiciile sunt în video. Ce părere ai?”

@nikadiwa Clues are in the video 👀! What’s your guess?? #bonusdaughter #bonusmom #agegap ♬ Young Dumb & Broke - Khalid
Urmărește o serie de documentare despre casa regală britanică. Din viața familiei regale, pe DIGI Life și DIGI Online, duminică, de la 11:25.

Citește și: Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, despre viața lângă miliardar: E foarte atent cu cheltuielile. Ce zice despre diferența de ani

Cele două femei, care par să fie mai degrabă surori, au reușit să stârnească ample comentarii, mulți oameni fiind uimiți de cât de tinere par cele două.

„Poate aveți anul nașterii în comun”, a scris cineva.

„Aș zice că ea are 18, 19 ani, iar tu în jur de 36?”, „Care-i mama și care-i fiica? Sincer, eu nu știu, dar aș zice că mama este cea care poartă rochie”, „Ea are 34, iar fiica bonus are 26 de ani, așa că este o diferență de opt ani între ele!”, au fost alte comentarii.

Citește și: Cher spune că diferența de vârstă, de 40 de ani, dintre ea și iubitul său este vizibilă, dar nu o deranjează

„Sunt șapte inimi albe și șapte negre, așa că aș zice că diferența de vârstă este 7 sau 14”, a comentat un al internaut.

În cele din urmă, într-un alt videoclip, Nika a dezvăluit că ea are 34 de ani, iar fiica ei „bonus” 26, astfel că diferența de vârstă dintre ele este de doar opt ani. 

Intrebarea zilei

Sunteți pregătiți pentru prima săptămână de școală a copiilor voștri?

Partenerii Nostri