Prince Harry
Actualitate

Prințul Harry / Foto: Profimedia

Momentul când prințul Harry s-a refugiat în alcool. Fratele prințului William căuta „confort” după ce viața lui s-a schimbat radical

Prințul Harry s-a refugiat în alcool după ce i s-a interzis să continue să lupte în Afganistan. Ducele de Sussex a vorbit deschis despre momentul de disperare pe care l-a trăit când i s-a spus că nu mai poate fi soldat, mărturisind că a găsit alinare în vodcă în acea perioadă dificilă.

Viața lui Harry s-a schimbat radical când generalul Armatei, Dannatt, a decis să-i anuleze desfășurarea în Afganistan, argumentând că prezența lui ar fi fost o țintă pentru gloanțe din cauza statutului său de prinț. Această decizie devastatoare l-a făcut pe Harry să se simtă pierdut și fără direcție. În cartea sa, „Spare”, Harry a dezvăluit cum și-a împărtășit frustrarea și confuzia cu prietena sa de atunci, Chelsy Davy, și cum a luat în considerare să renunțe la armată.

Citește și: Gestul romantic făcut de prințul Harry către Meghan Markle în timpul călătoriei lor în Nigeria. Fanii l-au observat imediat

„M-am gândit să renunț la armată. Ce rost avea să rămân dacă nu aș putea de fapt să fiu soldat?”, a scris Harry în memoriile sale.

În căutare de confort, Harry s-a refugiat în alcool. „Am căutat confortul în vodcă și gin tonic. Am fost fotografiat în această perioadă intrând sau ieșind din mai multe pub-uri, cluburi, petreceri în casă, la orele dimineții”, a explicat Harry.

În același timp, prințul Harry a vorbit despre dezamăgirea pe care a simțit-o după ce a devenit autor publicat, întâmpinând dificultăți din cauza controversatei sale cărți „Spare” și a altor rupturi în relațiile cu prietenii săi apropiați. Una dintre cele mai dureroase rupturi a fost cu prietenul său Hugh van Cutsem, după ce acesta a colaborat cu Jeremy Clarkson, un critic vehement al lui Meghan Markle.

Fosta gazdă „Top Gear”, Jeremy Clarkson, a stârnit un scandal uriaș în 2022, după ce a scris un articol în The Sun în care își exprima ura față de ducesa de Sussex. Hugh van Cutsem, un prieten vechi al prințului Harry, a fost văzut ulterior în emisiunea „Clarkson’s Farm”, sugerând o ruptură între cei doi.

Citește și: Prințul Harry a refuzat invitația la nunta prietenului său din cauza lui William: „Nu suportă să fie în aceeași clădire cu fratele său”

Richard Eden de la Daily Mail a remarcat adâncimea rupturii dintre Harry și prietenii săi vechi, menționând că apariția lui Hugh van Cutsem în emisiunea lui Clarkson ar fi fost de neconceput dacă ar fi fost încă apropiat de Harry.

Prințul Harry a scris în „Spare” despre dezertarea unora dintre cei mai apropiați prieteni ai săi, după interviul său exploziv cu Oprah Winfrey. „Câțiva prieteni apropiați și figuri iubite din viața mea, inclusiv unul dintre fiii lui Hugh și Emilie, Emilie însăși, și chiar Tiggy, m-au pedepsit pentru interviul cu Oprah. Cum ai putut dezvălui astfel de lucruri? Despre familia ta?”, a scris Harry.

Intrebarea zilei

Am avut cel mai aglomerat weekend de Rusalii din istoria litoralului românesc. Cum vi se par prețurile de la mare?

Partenerii Nostri