Harry şi Meghan/ Profimedia
Actualitate

Harry şi Meghan/ Profimedia

Adevăratul motiv pentru care Harry și Meghan Markle și-ar fi cumpărat o reședință în Portugalia. Jurnalistă: „Nu văd nimic bun în asta”

Meghan Markle și prințul Harry au stârnit controverse după ce s-a aflat că aceștia și-au cumpărat o casă de vacanță în Portugalia, în zona Melides, în apropiere de Lisabona. În timp ce unele voci au speculat că au făcut această mișcare pentru „a pretinde că încă sunt membri ai familiei regale”, adevărul este altul, potrivit unor biografi.

Meghan Markle și prințul Harry și-au achiziționat o reședință de lux în Portugalia, care le-ar putea aduce un „Golden Visa”, astfel încât să poată călători cu ușurință în zona Schengen a Uniunii Europene.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry s-a „îndepărtat” de Meghan Markle: „E disperat să fie luat în serios!”

Vestea că cei doi și-au achiziționat proprietatea de lux, pentru care ar fi fost nevoiți să scoată 6,5 milioane de lire sterline din buzunare, vine la aproape un an de când aceștia au fost nevoiți să renunțe la Frogmore Cottage. În ciuda speculațiilor potrivit cărora ducii de Sussex își doresc să păstreze aparențele, adevăratul motiv pentru care și-au achiziționat această reședință este dezvăluit chiar de Harry, în cartea de memorii „Spare”.

Prince Harry celebrates 40th birthday in Montecito **FILE PHOTOS**

Potrivit jurnalistei Angela Levin, motivul pentru care ducii de Sussex ar fi cumpărat această reședință ar fi faptul că și-au dorit să fie aproape de anumiți membri ai familiei regale. Mai exact, de prințesa Eugenie, care o tratează pe Meghan Markle ca pe o soră”.

„Eugenie și Jack Brooksbank sunt acolo, iar în Spare, cartea lui de memorii, Harry spune că Meghan și Eugenie sunt ca surorile”, a declarat Angela Levin, care a continuat șirul declarațiilor, arătându-se puțin sceptică cu privire la acest scenariu: „Nu sunt foarte sigură de asta, pentru că recent, în luna august, prințesa Eugenie a spus că vrea să se întoarcă în Marea Britanie pentru a le oferi copiilor o educație aleasă și pentru a fi alături de familie”.

„Oare asta este o modalitate prin care ducii de Sussex pot călători prin diverse țări din Europa și să pretindă din nou că sunt membri ai familiei regale? Nu cred că este nimic bun în asta”, a comentat Angela Levin, potrivit Mirror. 

Citește și: Nimeni nu se aștepta la asta. Unde a stat prințul Harry în timpul celei mai recente vizite în Anglia

De asemenea, a subliniat că Portugalia nu ar fi putut fi aleasă pentru că le oferă „plaje și mare”, pentru că Meghan are asta la doi pași, în California, acolo unde locuiește cu Harry și cu cei doi copii ai lor, prințul Archie și prințesa Lilibet.

Prințesa Eugenie deține o casă în Portugalia din 2022

Prințesa Eugenie / Profimedia
Prințesa Eugenie / Profimedia

, alături de soțul ei, Jack Brooksbank, dețin, din 2022, o reședință în CostaTerra Golf and Ocean Club, un complex de lux de 300 de proprietăți, aflat în Melides, la sud de Lisabona.

 

Anul trecut, Harry și Meghan au vizitat-o pe Eugenie în Portugalia și au petrecut timp împreună la Costa Terra.

Complexul portughez CostaTerra Golf and Ocean Club este recunoscut pentru numeroasele facilități pe care le oferă. Mai exact, dispune de teren de golf, de centru ecvestru, plaja family-friendly, restaurante, bistro, cafenele, magazin, o ferma organică și chiar un centru wellness.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri