Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle, primele poze după încheierea contractului de 20 de milioane de dolari cu o firmă de streaming. / Foto: Profimedia

Meghan Markle a rămas fără un alt angajat, la câteva săptămâni de când a fost numită „o dictatoare care își îngrozește personalul”

La doar câteva săptămâni de când Meghan Markle a fost supranumită „ducesa dificilă”, fiind acuzată că „a făcut bărbați în toată firea să plângă”, ea și prințul Harry au rămas fără un alt angajat.

Ashley Hansen, care a fost șefa de PR a cuplului timp de mai bine de doi ani, a decis să-și dea demisia pentru a-și înființa propria firmă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ultimul lucru pe care l-a spus Meghan Markle înainte de a părăsi Familia Regală. Soția prințului Harry a izbucnit în lacrimi

La o lună de când aceasta a sărit în apărarea lui Meghan Markle, dezvăluind, într-un articol pentru Hollywood Reporter, că s-a simțit mereu susținută de ducesa de Sussex și de soțul ei, aceasta a decis să meargă mai departe.

Deși a renunțat la jobul ei, aceasta se va ocupa în continuare de imaginea ducilor de Sussex, întrucât ei se vor număra printre clienții firmei de consultanță pe care o va înființa - Three Gate Strategies.

Comentând decizia lui Ashley, Meghan a declarat: „Suntem atât de mândri de Ashley, mai ales ca antreprenoare. Așteptăm cu nerăbdare să beneficiem de expertiza ei asupra proiectelor noastre de afaceri și creative, precum și de supravegherea continuă a echipei noastre de comunicare. Eu și soțul meu suntem entuziasmați să fim alături de Ashley în timp ce construiește ceva extraordinar”.

Citește și: Abia a împlinit 43 de ani, dar Meghan Markle are deja un cadou promis pentru când va împlini 50 de ani. Ducesa a dezvăluit totul

Ashley, la rândul ei, a spus: „Sunt recunoscătoare pentru încrederea continuă a ducilor de Sussex. Sprijinul neclintit și credința lor în noua mea firmă au avut o semnificație deosebită și sunt o dovadă a leadershipului lor. Am știut încă de când m-au angajat prima dată că mi-au oferit oportunitatea vieții mele și nu aș putea fi mai fericită să continuăm să lucrăm împreună”.

Meghan, criticată dur pentru comportamentul nepotrivit față de angajați

Cu câteva zile  înainte de ziua prințului Harry, care a împlinit 40 de ani, Meghan Markle a fost din nou în centrul unui scandal, fiind criticată pentru comportamentul nepotrivit față de angajați. 

Meghan Markle/ Profimedia
Meghan Markle/ Profimedia

„Toată lumea este îngrozită de Meghan”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului în articolul respectiv.

„Îi desconsideră pe oameni, nu acceptă sfaturi. Amândoi iau decizii proaste, își schimbă frecvent opinia. Harry este o persoană foarte, foarte fermecătoare — fără pretenții — dar o susține în tot ceea ce face. Iar ea este pur și simplu îngrozitoare”, a precizat sursa respectivă, potrivit Nypost.com.

Prince Harry celebrates 40th birthday in Montecito **FILE PHOTOS**

Citește și: Cum se poartă Kate Middleton și prințul William dincolo de rolurile regale. Un apropiat a rupt tăcerea: „Niciodată nu lipsesc!”

„Pur și simplu nu are nicio limită”, a spus o altă sursă pentru publicația respectivă, adăugând: „Se plimbă ca un dictator pe tocuri înalte, furioasă și dând ordine. Am văzut-o cum a făcut bărbați în toată firea să plângă”.

De-a lungul anilor, Meghan Markle și prințul Harry s-au confruntat cu o fluctuație mare de personal. Mai mult de atât, asistenta ducesei de Sussex și secretara au plecat în 2021, iar luna trecută, șeful de cabinet al cuplului și-a dat demisia după doar trei luni de muncă.

Gazda podcastului „Archetypes” nu este străină de criticile privind comportamentul nepotrivit față de angajați. În 2018, chiar reprezentanți de la palatul Buckingham au investigat-o pe Markle pentru tratamentul aplicat unor asistente regale, comportament care a fost catalogat drept „hărțuire”.

Citește și: Imagini adorabile cu prințesa Kate și copiii ei. Prima apariție în public a soției prințului William, după diagnosticul de cancer

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri